שלום רב, בתאריך 5.9.2011 הגעתי עם חברה לקליניקה של ולריה פולק לבירור מחירים של הסרת שיער. הפקידה שיכנעה אותי לסגור עסקה עבור הסרת שיער בבית שחי+מפשעות ב1300₪ וחצי רגל+חצי יד ב2590₪ יחד יוצא 3890₪ הפקידה התחילה להגיד שזה מבצע של ראש השנה ויש סיכויי שיסתיים מחר וככה שיכנעה אותי. במקום שילמתי להם 2000₪ בכ״א בעשרה תשלומים כל תשלום 200₪. לאחר קצת מחשבה ובירורים הגעתי למסקנה שאני לא מעוניינת בעסקה ויום למחרת ב6.9.2011 הגעתי לקליניקה של ולריה לביטול העסקה. ולריה התחילה לשכנע אותי להשאיר את העסקה בכך שהורידה לי את החצי יד+חצי רגל וכך לשלם לה רק 1300₪ בגלל ששילמתי לה כבר 2000₪ ולריה שיכנעה אותי להעביר את היתרה שזה 700₪ לחשבון של חברה שלי שגם רצתה לעשות את אותו הטיפול ב1300₪ ועדיין לא שילמה לה. יום למחרת לאחר עוד קצת מחשבה הגעתי לקליניקה עם אמא שלי לבטל את העסקה לגמריי. ולריה לא הייתה נמצאת בקליניקה והפקידה שלה התקשרה אל ולריה ואמרה לה שאני רוצה לבטל את העסקה ולריה אמרה לפקידה שתזכה אותי רק ב80% מהסכום. שאני יודעת שלפי החוק היא צריכה לזכות אותי ב5% מהסכום או 100₪ מהזול בינייהם. את ה700₪ היא צריכה להחזיר לי ככה או ככה ולכן 5% מ1300₪ זה 65 ש״ח. היא לא מוכנה להחזיר לי את מה שמגיע לי. מה אפשר לעשות בנידון?? בבקשה אני נואשת לתשובה. סליחה על ההודעה הארוכה
שלום רוזי,
כל מה שכתבת הנו נכון היא חייבת להחזיר לך ולהוריד "דמי ביטול" 5 אחוז או 100 ש"ח הנמוך מבניהן ובגלל שהעיסקה בוצעה בכרטיס אשראי מותר לה להוריד עוד עמלה קטנה שהיא משלמת לחברת האשראי לאחר שוהכיחה לך שאכן היא משלמת עמלה .
עליך לכתוב לה מכתב, רצוי מעו"ד , ולדרוש את כספך.
במידה ולא תקבלי זאת באפשרותך להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר