כבר כמה שנים שאני מחובר לאינטרנט דרך חברת נטוויז'ן והתכנית האחרונה שלי הייתה אמורה להסתיים בסוף יולי 2011 בחשבונית שקיבלתי לחודש זה ראיתי חיובים גדולים ומוזרים ולאחר בירור עם נציג שירות הלקוחות התברר לי שצירפו אותי לתוכנית הזויה של אינטרנט ותוספים כגון אנטיוירוס וכו. לאחר בירור בביתי אף אחד לא דיבר ולא ביקש תוכנית כזאת והיא נעשתה על דעת חברת נטוויז'ן בלבד. התקשרתי לבטל את התוכנית ההזויה הזאת ואמרו לי שדיברו עם מישהו בביתי באותו יום ואין מה לעשות התחייבנו לעוד שנה ,מה אפשר לעשות?
לי קרה דבר דומה ביותר. סירבתי כ-5 פעמים לנציג שרצה למכור לי אנטי וירוס. לא עקבתי אחרי החשבונית ופתאום התברר לי שאני מחוייב על אנטי וירוס במשך כמעט שנתיים. שניסיתי לברר איך זה יכול להיות, אמרו לי שהייתי בחו"ל ואמא שלי אישרה את זה. אתה מבין? אני בן 37, אמא שלי אינה קשורה למנוי והיא אישרה אנטי וירוס, למרות שהיא לא בדיוק יודעת מה זה ואין לה את הכרטיס אשראי שלי. זה גאונות....רבתי וצעקתי אבל אני בתוכניית בהתחייבות שלא משתלם כרגע לשם את הקנס. אני מנוי של נטוויז'ן משנת 1995. עוד מעט כבר לא.
אני גר לבד כך שאין את תירוץ האמא. אני מתקשר אליהם מחר לברר מה העניין ולדרוש את כל הכסף חזרה.
שלום דויד
על החברה להציג בפני בית המשפט את הקלטת ההבטחה שניתנה. במידה ולא קיימת קלטת כזו, אזי דרישתה אינה חוקית. כמו כן תגובתה של החברה כי "מישהו ענה בבית" בעייתית מאוד אף היא. על החברה לברר בשיחת הטלפון מי בעל המנוי ולדבר איתו.
תגובתה של החברה נשמעת בעייתית במיוחד ומשכך המלצתי הינה כי תפנה אל החברה בכתב בדרישת ביטול ההסכם והחזר פיצויים. במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר