הזמנתי טכנאי של הוט להתקנת ציוד במעבר דירה (מדובר על חבילת טריפל) הזמן שנקבע היה בין 13:30-16:00. בשעה 1:30 התקשר הטכנאי ואמר שיאחר ויגיע בין 16:30 ל-19:00. ביקשתי שיגיע למחרת כדי שאוכל להמשיך בהעברת דירה. הוא סירב ואמר שלמחרת (יום שישי) הוא עמוס ואם אני רוצה אז אצטרך לחכות לשבוע אחרי. בלית ברירה הסכמתי לחכות לאחר שאמר לי שאהוא יגיע אלי כשייסיים את המקום הנוכחי. בשעה 18:3 התקשרתי למוקד לברר את מיקומו ושם אמרו שהוא יגיע בין 19:30 ל 22:00 ובטוח היום!. בשעה 20:30 התקשרו וביטלו את ההגעה ודחו לי את הביקור למחרת בבוקר ( כפי שביקשתי 5 שעות קודם!).
לאחר ההתקנה התקשרתי להוט וביקשתי פיצוי על פי חוק הגנת הצרכן - ביקור טכנאי. הם סירבו לפיצוי הקבוע בחוק - 600 ש"ח (וזאת למרות שהאיחור היה גדול מ4 שעות הקבועות בחוק). טענתם היתה - הסכמת לחכות ולכן איבדת זכות לפיצוי. טענתי שלא היתה לי ברירה והם הציעו לי חודש חינם (כ-270 ש"ח)
האם לתבוע בבית משפט? הפסדתי יום וחצי עבודה ונגרם לי עיכוב בהעברת דירה עקב האיחור.
שלום שי,
לפני הגשת התביעה, נסה להגדיל את גובה הפיצוי במו"מ עם הוט.
ההתעסקות באגרות ובהכנת התביעה יש ותעלה לך יותר ובסופו של יום לא תשתלם מהפן הכלכלי .
כמו כן יש בטענה של הוט שלמעשה הסכמת לדחיה והם התקשרו.
יכולת להגיד שאתה לא מסכים , הם היו קובעים לך לעוד חודש ואכן היית זכאי לפיצוי ולתביעה כנגדם מאחר וחודש אינו יכול להיחשב כזמן סביר.
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר