שלום,
אני מנוי של חברת פלאפון, בשנת 2008 הפעלתי שירות של מכשיר ברכב. השירות היה ללא תשלום, הוא לא הופיע בחשבונית. בסוף שנת 2010 עשיתי חוזה חדש ועסקה חדשה מול פלאפון, כששירות של מכשיר ברכב לא קיים שם. השימוש במכשיר ברכב נפסק הרבה לפני כן.
פתאום אני מגלה שמחייבים אותי על שירות "סולו-דו" (מכשיר ברכב) כל חודש. התקשרתי לבטל ולבקש זיכוי ונאמר לי שלא ניתן לזכות מאחר ולא הודעתי להם שאני לא משתמש בשירות של המכשיר ברכב.
אני ניסיתי לטעון שעשיתי חוזה חדש ועסקה חדשה מול פלאפון ושם אין שום אזכור לשירות הזה, לא ביקשתי אותו והוא לא מצויין בשום מקום, ולכן לא הגיוני שאני אמשיך לשלם על שירות מהחוזה הקודם שהיה לי מול פלאפון בעוד שעשיתי חוזה חדש בינתיים.
היא אמרה שזה הנהלים של החברה וגמרנו.
מה החוק אומר לגבי זה? האם במקרה שאני עושה חוזה חדש מול פלאפון הם יכולים לחייב אותי על שירותים שהיו במסגרת החוזה הקודם ושהם לא נמצאים בחוזה החדש?
חשוב לציין שמדובר בשירות ולא בתשלום על מכשיר.
אודה לכם מאוד על העזרה.
שלום רב,
חוזה חדש לא מפסיק חוזה קודם, אלא אם נכתב במפורש בחוזה שהוא במקום החוזה הקודם או מחליף אותו ושאין לחוזה הקודם תוקף.
לצערי, חברת פלאפון מטעה באופן שיטתי לקוחות, ואף אני חוותי אצלם "חווית קניה" מוזרה כאשר איש המכירות ישב אצלי במשרד, הבטיח הבטחות ובפועל גבו ממני יותר ועל שירותים שכלל לא רציתי. למזלי תיעדתי הכל ועל כן הנציג הלך וקנה מכספו את אשר הבטיח לי, וזוכיתי על מה שלא רציתי.
המלצתי הנה להקליט כל שיחה עם איש מכירות מחברת פלאפון וכן עם נציג/ת השירות
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
(היום כל אחד צריך להיות עורך דין... מזעזע).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר