שלום רב,
לפני כשנה נרשמתי לקורס ברמנים דר חברת "ברטנדר". בעת ההרשמה חוייבתי בסכום ראשוני של 300 ש"ח וכל שאר הסכום בתשלומים. לאחר מספר ימים התחרטתי וביקשתי לבטל את הרשמתי לקורס. נאמר לי שאין שום בעיה והכסף יוחזר לי במלואו, פרט ל300 השקלים שכבר חויבו שיוחזרו לי בכל עת שאחפוץ, אבל כרגע הם משאירים אותם אצלם למקרה שאחליט להירשם מתי שרק ארצה, וכך אקבל את מחיר המבצע שבו רכשתי את הקורס. ברוב טמטומי הסכמתי למצב שכזה. ועכשיו, התקשרתי שוב לחברה כדי לומר שאני לא אהיה מעוניינת בקורס ואני רוצה את כספי בחזרה, ונעניתי א. בצורה מאוד לא יפה, ב. הובהר לי שהכסף לא יחזור אליי.
חשוב לי לציין שאותו בחור שדיברתי איתו בשנה שעברה לא עובד בחברה יותר (יואב) והוא הפנה אותי לבחור אחר העונה לשם גדי. גדי ביקש שאדבר עם יואב שוב ואולי הוא ייתן את הפתרון. דיברתי שוב עם יואב והוא טוען שגדי "ניפנף" אותו.
לפי מה שראיתי באינטרנט המנכ"ל של ברטנדר נקרא גדי, אז ייתכן שמדובר במנכ"ל.
בכל אופן, עד כמה שידוע לי, דמי ביטול רישום הם 5% או 100 ש"ח הנמוך מביניהם. איך יכול להיות שהוא מחייב אותי ב300 ש"ח דמי ביטול??
חשוב לי גם לציין שאין ביננו שום הסכם כתוב (לטוב ולרע). אשמח לעצתך.
תודה רבה ויום מקסים!!
ענת זית
שלום ענת ,
העובדה כי לא היה קיים חוזה בכתב משמשת במקרה זה לרעתך.
יהיה לך קשה להוכיח שאכן הובטח לך הכסף בחזרה.
במידה ותתבעי חובת ההוכחה עליך .
מקווה שלפחות יש לך חשבונית המוכיחה שאכן שילמת .
אני ממליץ לך לכתוב מכתב להנהלה ולגולל בפניה את אשר כתבת כאן ולחכות לתגובתם .
מדובר בסכום קטן יחסית ועל כן לא אמליץ לך שעו"ד יכתוב את המכתב.
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר