היום התקשרתי לחברת בזק המספקת שירותי אינטרנט על מנת לשדרג את חבילת הגלישה והטלפון הביתי. נציג המכירות היה אדיב למדי ונתן לי חבילה במחיר מסוים. הסכמתי לשדרוג וביקשתי מספר פניה על מנת שיהיה לי תיעוד (לאחר שנכוויתי בעבר מחברה אחרת) של כל העסקה למקרה והחשבונית תפתיע לרעה. הנציג העביר לי מספר פניה, ואף ציין כי הוא שולח לי את פרטי ההסכם החדש בדואר. מייד לאחר מכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ושדרגתי גם אצלהם את האינטרנט.
לאחר כשעה התקשרתי שוב לחברת בזק על מנת לשאול שאלה על משך הזמן של החבילה החדשה. להפתעתי, הנציגה שענתה לשיחתי טענה כי איני יכול לקבל את החבילה שהציע לי הנציג והמחיר של השדרוג הוא כפול ממה שהבטיחו לי!! כמובן שהתרעמתי על כך וציינתי שיש בידי מספר פנייה המאשר את כל תנאי ההתקשרות החדשים וגם מכתב שאמור להגיע בדואר. הנציגה טענה שהנציג לא באמת עדכן את החבילה אשר הבטיח, ועל כל פנים שלחה פניה לאותו נציג על מנת שהוא וראש הצוות שלו יתמודדו עם ה"פאשלה" שהוא עשה כדבריה. לטענתה, לא היה בסמכות הנציג הראשון להציע לי את המחיר שהציע. לאחר דין ודברים בינינו הנציגה אמרה שכרגע מהירות הגלישה היא המהירות החדשה (כלומר הנציג כן עדכן את החבילה החדשה), ובכל מקרה הנציג אליו נשלחה הפנייה אמור לחזור אליי בעניין.
רציתי לדעת מהן הזכויות שלי במקרה זה?
האם החברה מחוייבת לעמוד במחיר ובחבילה שהבטיחה לי כפי שמתועד במספר הפנייה שברשותי, או שמא מותר לה לדרוש מחיר כפול?
שלום דוד,
נציג של חברה מהווה "אורגן" של החברה והבטחתו מחיבת , הקושי היחיד הנו אם יש ברשותך ראיות כלשהן להבטחת הנציג מלבד מספר פניה ?.
בהנחה והקלטת את השיחה ( לא צינת אם אכן הקלטת) הרי שתוכל לעמוד ולהתעקש ולקבל את המחיר שוהבטח לך , תטען שעל סמך הצעת הנציג אף פנית לספקית האינטרנט והתקנת גם שם את המהירות.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר