שלום
קו הטלפון הסלולרי שלי נוייד לחברה אחרת ללא רשותי ובקשתי , בתאריך 3.8.2011, מקבלת אני הודעת SMS לקו הטלפון שברשותי שמספרו הנ"ל כי המספר שלי נוייד לרשת סלקום"
תוכן ההודעה: " לקוח יקר אנו מודים לך על בחירתך בסלקום, ניוד מספרך נקבע ....." לא בקשתי ניוד, לא פניתי לסלקום בשום צורה. בבדיקה שנערכה , והמתנה ממושכת בסלקום ובאורנז
נאמר לי ששם הלקוח שמופיע תחת מספר זה בסלקום היא -----, שזהו לא שמי כלל, והניוד בוצע בסניף -----, שזה לא איזור מגוריי, כך הייתי מנותקת מהקו וכביכול משויכת לסלקום במשך 7 ימים, עד שסוף סוף בתאריך 9.8.2011 אחה"צ חוברתי שוב לאורנג, בטוענה ש "עקב ניוד שגוי לסלקום, ניוד ללא בקשה"
עקב הניוד הרשלני , הבלתי האחראי , על ניוד קו טלפון שלא נבדק כראוי. על הנזק שנגרם לי. זה גרם לי לשיבוש התנהלותי יום יומי, לניתוק הקו , להפסד, לעוגמת נפש, לחץ נפשי שהייתי אמורה להתעסק בדבר שלא תכננתי, וגזל ממני זמן רב ועצבים . .
האם אני זכאית לפיצוי, וכמה?
שלחתי מכתב ל-2 החברות המדוברות אחת מהן הציעה 500ש"ח פיצוי (סלקום), זה נראה לי מעט ל-7 ימי ניתוק מהשנייה טרם שמעתי תגובה
למעשה מחברת האם הציעו 60 דקות שיחה חינם למספר חודשים
האם יש עילה לתביעה קטנה ומה הסכום שאתבע? האם עלי לתבוע את 2 החברות?
תודה
שבי
שלום שבי
בהחלט מקומם.
זכויותיך ברורות, יחד עם זאת ,המלצתי הינה כי במידה והינך פונה אל בית המשפט לתביעות קטנות, חשב את הסכומים אותם הפסדת בפועל עקב אבדן ימי עבודה וכו' ולא להסתמך רק על עוגמת נפש ונזקים עקיפים(עצבים וכו'). נראה לאור הכתוב כי ביכולתך לדרוש אלפים בודדים של שקלים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר