שלום,
התחברתי באפריל השנה לתוכנית הטריפל של הוט (טלפון, אינטרנט, כבלים).
כבר מיום ההתחברות הראשון, לא עמדו בהבטחותיהם לגבי ערוצים שהייתי אמורה לקבל בחינם (הכל מתועד וכתוב). רדפתי אחריהם, טלפונים וכו' והם התעלמו. לבסוף שלחתי בקשה להתנתקות (מתועד), והם שלחו אלי מייד נציג הביתה כדי שישכנע אותי להישאר. הנציג שטח הבטיח פיצוי של חודש חינם והבטיח שעכשיו הכל יסתדר והתנצל. בפועל לא קיבלתי את הפיצוי במלואו. (הם טוענים שכן). לכן הכחשתי באופן חלקי עיסקה בחברת האשראי והם תחת זאת חסמו לי את שירותי ה- VOD. לאחר הרבה טלפונים והמתנות אינספור שוב שלחתי בקשה להתנתק מהם סופית והם התעלמו. גם קבעו איתי לא אחת שיבואו לאסוף ממירים, המתנתי בבית והם הבריזו. לבסוף התחברתי לספקים אחרים בחברות המתחרות, כל אחת בתחומה. ורק לאחר שעשיתי זאת הם ניתקו אותי וביקשו שאני אחזיר את הממירים (עשיתי זאת). שאלתי היא כזאת: האם מעבר לכל עוגמת הנפש שספגתי מהם, הטרטורים, הזמן הרב בהתעסקות מולם, וגם הזמן בהתחברות עם ספקים אחרים - שאת כל זה אני רוצה לתבוע, האם מעבר לכך יש לי עילה לתביעה לפי חוק הגנת הצרכן בגין אי ניתוק בזמן שביקשתי?
תודה
שלום ענת
על פניו, העובדה כי החברה לא עמדה בסיכומי העסקה מאפשרת לך לבטל את העסקה גם לאור חוק הגנת הצרכן וגם לאור חוק החוזים. יחד עם זאת, העובדה שהתרצת בסופו של דבר והמשכת בקבלת השירות לאור הבטחת נציג בשטח(שלטענתך לא קוימה במלואה) מעקרת לכאורה את זכותך לביטול עסקה. יחד עם זאת המלצתי הינה כי במידה ואת מגישה תביעה צייני את לא קיבלת את הפיצוי במלואו.
בהצלחה
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום ותודה על התשובה.
רציתי לדעת למה עצם העבודה שהתרצתי מעקרת את זכותי לביטול עסקה.
הנציג של החברה הבטיח לפצות אותי וגם אמר שאם תהיה בעיה יש לי את המספר שלו ואני אוכל לפנות אליו. מבחינתי לפנות לספקים אחרים בטלפון באינטרנט ובטלויזיה זה כאב ראש לא קטן, ואם הוא פתר לי את הבעיות לכאורה, הייתי מוכנה לתת הזדמנות נוספת. אני רואה את הדברים כך שהלכתי לקראת החברה אבל כיוון ששוב לא עמדו בהבטחתם, כלו כל הקיצים,.
כמו כן, רציתי לדעת האם אני יכולה לתבוע פיצוי כספי עבור כך שחברת HOT לא ניתקה אותי כעבור שלושה ימים ממועד בקשתי, אלא כעבור כחודש .
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר