אינני יודע אם זה המקום אך אני מנסה: לשם הצעת נישואין, הזמנתי שייט ביאכטה פרטית ליום חמישי ב-10:00. הודיעו לי ביום רביעי בשעה 18:30 על ביטול בגין תקלה ביאכטה.לא המציאו לי פתרון חלופי, לא איפשרו לי לקבל פיצוי והייתי צריך להתחנן בכדי שיבינו את המצב ואמרו לי שיחשבו על פיצוי, מאז עברו 3 ימי עסקים בהם לא חזרו אלי עם שום פיצוי ושום עדכון. הציעו לי רק לקיים את השייט במועד אחר, מה שכמובן לא רלוונטי כי היה מדובר בהצעת נישואין שנקבעה מבעוד מועד וגם זה צוין בפניהם כך שהם ידעו בדיוק במה מדובר ובכל זאת לא דיברו על פיצוי ולא הציעו פתרון חלופי. אני נשארתי עם ברז רציני והודעה מאוחרת של פחות מ-24 שעות. אני מלא כעס וחש עוגמת נפש רצינית בייחוד שאיש מהחברה לא חזר אלי וניסה לפצות בדרך זו או אחרת. אשמח מאד לדעת האם יש לי עילה לתביעה ומה עלי לעשות.
שלום טל
צר לי על השתלשלות העניינים.
נראה כי העובדה שהיאכטה התקלקלה אינה מהווה הפרת הסכם אולם הדבר אינו רלוונטי ביחס לזכויותיך. קיימות לך זכויות בגין ביטול השייט.המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה, פרט את השתלשלות האירועים ודרוש פיצוי בגין הסתמכותך לשווא וכן בגין עגמת נפש.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר