שלום רב,
שמי רונן ויש לי כמה שאלות, הסיפור בקצרה הוא שאני וחברתי הזמנו מקום בצימר מסוים בהסתמך על פרסום שנעשה באתר צימרים. שם הובטח שבצימר יחכו יין,שוקולד, פנרות ושתייה קרה כשבפועל לא היו אף אחד מאלו. כאשר פנינו לבעלים וציינו זאת בפניו הוא טען שהוא לא יודע במה מדובר ויכול להיות שזה פרסום של הבעלים הקודמים שהוא לא עומד מאחוריו. לפי דעתי מה שהיה רשום באתר מגיע לנו מבלי קשר מי הבעלים. אני מעוניין להסתמך על חוק הגנת הצרכן שנועד למנוע הטעיה של הלקוחות ומאפשר לתבוע עד סכום של 10.000 ש"ח ללא הוכחת נזק.. השאלות שלי הן ראשית האם זה נראה הגיוני או שהחוק נועד להגן מהטעיה בחנויות ובסופרים בלבד? כמו כן הייתי רוצה לדעת את מי בדיוק אני אמור לתבוע את בעל הבית את את האתר שבו זה פורסם? יש לציין שפרסום דומה מופיע בעוד לפחות חמישה אתרים שמצאתי בחיפוש מהיר. לבסוף יש לי בעיה שאני לא יודע את הפרטים המלאים של בעל הבית אלא רק את שמו הפרטי ואת מספר הטלפון שלו. מה שכן יש לי את הפרטים המלאים של הצימר כולל הכתובת והטלפון. האם זה מספיק?
תודה על כל התשובות, רונן.
שלום רונן
בהחלט מתסכל.
העובדה כי הוטעת לאור הכתוב ברורה. נראה לאור הכתוב כי גם האתר וגם הצימר אשמים במצב.
המלצתי הינה כי בהתאם להבנתך ולשיחות עם הצדדים תקבע למי תופנה תביעתך.
בהצלחה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר