שלום לכם.
התחברתי לטריפל של הוט לפני כשנה ומבחינת החיוב אליהם נשארו עוד בערך שנה וחצי - שנתיים לעסקה איתם.
הם התחייבו לספק לי אינטרנט במהירות של 12 מגה.
על אף זאת, המהירות מעולם לא הגיעה לקצב הזה.
במחשב המרכזי אשר נמצא בממ"ד, עד היום היה בלחץ מהירות של 9 מגה, ורק היום אחרי ההתלוננות שלי הגיע טכנאי והחליף את הראוטר, מה שיצר במחשב הספציפי ההוא מהירות של 12 מגה, אולם לגבי 2 המחשבים הנוספים בבית המהירות נמצאת באיזור ה1 וחצי מגה בלבד ! פחות משישית מההסכם איתם !
לטענת הטכנאי, הדרך היחידה לשדרג את הקליטה, בעקבות הממ"ד, היא להתקין עוד ראוטר במחשב הסמוך אליו, שהוא גם המחשב שבו אני עובד על העסקים שלי ונדרש לי בו אינטרנט מהיר.
בחברה הוט טוענים שאת מחיר הראוטר הנוסף אני צריך לשלם מכספי !
הקלטתי את השיחות איתם ואת ההסבר של הטכנאי ללמה מגיע לנו ראוטר נוסף תוך כדי שהוא מסביר את זה לבחורה מהתמיכה של החברה.
הם טוענים שבמקרה של התנתקות אצטרך לשלם באיזור ה2000 ש"ח קנס !
אני יודע שאמור או שכבר נכנס לפועל חוק שמורה על 8% בלבד דמי ביטול.
השאלה שלי היא ממתי החוק הזה נכנס לתוקף ?
והאם יש לי דרך, בעקבות כך שהם לא ממלאים את החלק שלהם בעסקה, לספק לי אינטרנט של 12 מגה במחשבים בבית, יש לי דרך לצאת מההסכם איתם ללא תשלום לחברה ? או במידת הצורך אם הם מתחכמים, האם קיימת לי עילה לתביעה ?
אשמח לתשובתכם המהירה.
אני בוחן דרכי התנהלות אפקטיביות מולם.
תודה רבה.
ניר.
שלום ניר,
עליך לכתוב מכתב לחברת הוט , מחלקת שירות לקוחות, ובו לגולל את אשר תיארת כאן.
במידה ותשובתם לא תספק אותך תוכל להגיש תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות .
חשוב לקרוא את ההסכם ולראות את ההסתייגות שלהן לגבי מקומות ואיזורים מסוימים.
אם הם מתחיבים שראוטר נוסף אכן יפתור את הבעיה אולי כדאי לך לחשוב על כך , כמובן שהם צריכים להתחייב בכתב לכך.
מומלץ שאת המכתב אליהם ואת התביעה יכתוב עו"ד
חג שמח
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הראוטר המסופק ע"י חברת HOT מאפשר גלישה בטווח של עד 30 מטרים.
טווח הקליטה משתנה בתלות בקיום מפלסים או חדרי ממ"ד בבית הלקוח.
מכיוון שאצלך הראוטר ממוקם בחדר הממ"ד יש השפעה על טווח הקליטה לשני המחשבים הנוספים בבית. תכונה זו אינה תקלה.
בנוסף, החוק החדש לביטול קנסות יכנס לתוקפו ב 08/11/2011, מצורף קישור לדף ייעודי שהקמנו עבורך באתר new-reform.hot.net.il
לכל שאלה נוספת, אתה מוזמן לפנות אלי לתיבת המייל
בברכה,
טל נציגת תמיכה טכנית
מעניין למה הם שולחים נציגים לכל חור באינטרנט ... תחשבו על זה לבד.
ד"א, לדעתי זה לא עושה טוב לתדמית הפורום ולחופש הביטוי פה שיש פה סוכנים סמוים של חברות שאנחנו מתייעצים לגביהם.
אבל הם כ"כ מצחיקים אותי עד שזה נהפך לבדיחה.
עלאק "זה לא תקלה".
הטכנאי עצמו שהיה כאן אמר לאשת השירות שלהם בקו שהדרך היחידה לספק ללקוח את השירות זה לסדר לו ראוטר נוסף. הכל בידי ומוקלט. ולא רק שהם לא מספקים את השירות שעליו משולם להם, אלא שהם גם מבקשים כסף נוסף.
מעניין שכשעשינו איתם את ההסכם הם לא סיפרו לנו שתהיה בעיה בגלל שמדובר בחדר ממ"ד ושאר החדרים בבית לא יקלטו את האינטרנט, ואם צריך אז זה יעלה תשלום נוסף. אני לא מבין בזה, זה לא התפקיד שלי להבין בזה, זה התפקיד שלהם לספק את המידע. הם פשוט יודעים שאם יגידו זאת אף אחד לא יעשה אצלם אינטרנט. הם הרי אנשי מקצוע, זה התפקיד שלהם, הם יודעים את כל הפרטים האלה *מראש*.
מעניין שרק היום "פתאום", כשיש להם יעני חוזה ביד, הם עושים שרירים על לקוחות שלהם. החדר סמוך מטר מהממד והוא קולט 1 וחצי מגה. בטח לא מרוחק ביותר מ30 מטר !
כיוון שהם עושים לי נזק בלתי הפיך לעסק הביתי שאני מפתח(במינימום של המינימום לעבודה אני חייב את ה12 מגה האלה), אני עוד אפגש איתם בבית משפט. נראה עם כל ההוכחות, צילומי המסך, הקלטות שיחות הועידה בוידאו ברמה ירודה שהורסים לי את העסקים בעולם, והקלטות הטכנאים השונים והשיחות בידיי עד כמה הם גיבורים עכשיו.
לא רוצים לסדר את המהירות ? אין בעיה, שישחררו אותי מההסכם איתם, ללא תשלום אגורה. לא רוצים ? נתראה בבית משפט.
גם הראוטר המרכזי בממ"ד, שם הם התגאו בסיפוק שירות של 12 מגה כשהם הגיעו לטפל בתקלה, התגלה כבדיחה.
בתוך מספר שעות מהירות האינטרנט שם הגיעה לרק 10 מגה !
זה דפק לי פגישה עסקית כיוון שלא ראיתי את האנשים שהיו על השיחה !
זו עוגמת נפש והם ישלמו על זה.
תיקון טעות : עכשיו שמתי לב שמדובר בגבר ולא באישה.
אז הפנייה לע"וד שחר שוורץ היא כתגובת זכר ולא כתגובה שניסחתי בכותרת ההודעה מקודם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר