ההודעה הקודמת שלי :
אני לקוח כבר מזה שנים של חברת נטוויז'ן, עד שיום אחד בדקתי במקרה את החשבון בנק שלי ושמתי לב שיורד לי מהחשבון סכום של 301ש"ח בערך מחברת 013. מיד התקשרתי למוקד הטלפוני ושם היה ההסבר שאני אישרתי שירותים נוספים למנוי שלי מתאריך 29.12.10. אני מעולם לא אישרתי כאלה דברים אך להם זה לא יכפת. אני מבקש חד משמעית מהם זיכוי מלא לאורך כל התקופה אך כל הזמן הייתה להם את התשובה "שאני אישרתי" ,, איך אם אין תיעוד או חתימה ?! אפילו אין חתימה קולית דרך טלפון !! .. אגב שאלתי אותם לפחות יש תיעוד? לדבריהם אין הקלטה אך יש קידוד ,, לפי דעתי יש כאן עבירה על החוק והם לא מודים באשמתם! דיברתי עם מלא נציגים אפילו עם מנהלים ולכולם ממש לא יכפת מהלקוח !! איזה חברה זו ?! שלא יכפת לה משביעון רצונם של הלקוחות!! ואני עומד על דבריי כי אני יודע שאני זכאי ואני לא אוותר להם , שלחתי מכתב לפניות הציבור גם לא חזרו ,,!! מה אפשר לעשות !! אני כבר חודשיים מחפש פיתרון ואין מי שיעזור בחברה ?!
קיבלתי תשובה מ013 כאן ולא הבנתי את מלוא התגובה שלהם, לאן לשלוח את פרטיי ?! ומה דעתך אדון שוורץ במידה ותקרא תוכן הודעה זו ואת הסיטואצייה שנמצא בה כרגע ?!
תודה מראש
שלום אבי,
בבקשה ולהבא אל תקרא לי אדון , אלא עו"ד שוורץ או שוורץ בלבד, "אדון" זה במקום אחר .
הבנתי מה שאתה אומר ואכן אתה יכול להגיש כנגדם תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות.
חג שמח ,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר