שלום רב!
ב-04-2010 שלחתי ל-013 פקס על העברת אמצעי תשלום לויזה של אישתי כשעברתי מקום מגורים. ב-01-2011 היא עשתה מנוי חדש על אותה הכתובת הכולל אינטרנט וטלפון. בסוף ינואר היתה שיחה משולשת -אני, היא ונציגה של חברה. סיכמנו ש 013 סוגרים מנוי שלי ואישתי משלמת על מה שהיא הזמינה. מאז דיברתי 4 פעמים עם הנציגים, שלחתי 2 פקסים אחרון ב-5-2011. ב-7-2011 ביטלתי הוראת קבע. היום דיברתי עם מנהל של 013. התברר שהמנוי סגור כבר ב-14-09-2011 כלומר 4.5 חודשים אחרי פקס אחרון שהיה כבר לא בקשה אלה תלונה.
המנהל אמר שאחרי פקס של 2010 התקשרו אלי אך לא יצליחו לאתר (במשך שנה וחצי!!!) על מה דיברנו עם פקידה בינואר הוא לא יודע, מה רשום במחשב - מידה פנימי אני לא יכול לדעת. ולבסוף התברר שאני חייב ל-013 עבור חודשים יולי וספטמבר. אבל הוא מוכן לקזז את חודשים האלה בכסף ששילמתי בין פקס של ביטול לבין ביטול של הוראת קבע. להחזיר כסף עבור כל שנת 2011 הוא לא מתכוון כמבחינתו אני הייתי לקוח של החברה י כאין לי מספר אסמכתא של ביטול. אבל איך אני יכול לקבל מספר הזה אם בשיחה הם לא נותנים תשובה רק אבטחות להתקשר ועל פקסים פשוט מתעלמים.
מה אני יכול לעשות כדי לקבל את הכסף שלי בחזרה?
תודה מראש
יורי
ראינו את פנייתך וחשוב לנו לבחון אותה במהירות. נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר