קניתי נעל אלגנט בחנות. עלתה 399 ש"ח. כשמדדתי הנעל לא כל כך התאימה לי לרוחב ולחצה לי מעט. המוכרת אמרה שהנעל מתרחבת עם הזמן ואין שום בעייה עם זה. 21/09/11
יצאתי איתה ערב אחד ולצערי היא לחצה לי מאוד כך שגרמה לכעבים חזקים כמו כן לאחר מכן להווצרות של שלפוחיות על הרגל.
הלכתי להחליף למידה יותר גדולה או לדגם יותר יקר מאותה החנות, אך נאמר לי במפורש לא מחליפים נעל ששמו פעם אחת והם לא יכולים לעשות עם זה כלום. 25/10/11
אני קונה נעליים בשביל ללכת איתם ולא להסתכל עליהם. הנעל נראת אותו הדבר ולא פגומה. אני ממש מתמלא חמה בעניין הזה, חוץ מזה בחשבונית ראיתי שחוייבו אותי על 400 ש"ח ולא על 399.
שלום איליה,
בהחלט מתסכל. אולם העובדה שהמוכרת טענה בפניך כי הנעל מתרחבת עם הזמן מעקרת מעט את טענותיך מאחר ונעילת נעל פעם אחת עדיין אינה מבססת זמן רחב לבחינת התרחבות הנעל. מאחר ואכן הסכמת לרכוש את הנעל נראה, לצערי, כי עלייך להמתין ולהבחין האם הנעל אכן מתרחבת אם לאו.
לאחר תקופה שתעבור, ביכולתך לפנות בכתב אל החנות ולטעון כי אכן הובטח לך שהנעל תתרחב במשך הזמן דבר שלא קרה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר