שלום רב,
לפני כשבועיים אמי שהתה בחול וגלשה שם בידיעה שזה כלול בחבילת גלישה הרגילה שלה. לתדהמתנו לפני יומיים, לאחר בדיקה שגרתית של מצב חשבון באורנג' גילינו שהיא עומדת על מעל 64000 שקלים בגין הגלישה שביצעה. אמי מעולם לא קיבלה שום התרעה או ידיעה על כך שהיא גולשת בסכומים אסטרונומים, אף אחד לא יצר איתה קשר מהחברה. חשוב לי לציין שמדובר על גלישה שיומיים בלבד,מאחר וכאשר שהתה שם נאמר לה על ידי חברה שלא לגלוש כי העלויות גבוהות יותר ואז הפסיקה אולם לא שיערה שהגיעה לסכום עתק זה. ממוצע החשבוניות שלה עומד על כ250 שקלים בחודש,ושאלתי היא האם מבחינה משפטית אין החברה מחוייבת לבדוק חריגויות או לחסום מכשירים כאשר הסכומים מטפסים בצורה כזו מטורפת תוך יומיים בלבד. האם אין הם מחוייבים ליצור קשר עם הלקוח ליידע אותו על החריגויות האלה. מועד סגירת החשבונית הינו בעוד כשבוע והעניין נמצא אצלם בטיפול,אולם הם אינם ששים להחזיר לנו תשובה ואני חוששת שהחשבונית תיסגר על הסכום האסטרונומי הזה שבוע הבא. מה אני יכולה לעשות בנידון?
תודה רבה
ערב טוב,
האם אין טעות בפנייתך ועסקינן בחיוב בסך 6,400 ש"ח ? אני מקווה שכך אחרת באמת הדרישה הזויה ולא מידתית.
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולדרוש הבהרה מדוע לא נתקבלה התראה כשאימך חרגה ועברה את החבילה שרכשה, להציג את העובדה שמדובר באישה מבוגרת ולא מנוסה וכן שהיא אינה גולשת כבדה ולפיכך מקור החיוב נעוץ ברשלנותם להביא לידיעתה אודות החריגה.
אל תוותרו ונהלו מו"מ עם נציגי השירות.
אם לא תצלח דרככם חזרי אלינו ונחשוב מה עוד ניתן לעשות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר