פניתי למועצה לצרכנות , בדבר הטעיה בפרסום של תיאטרון הצפון מוצקין ,
פורסם בעיתונות ובחוצות העיר על הופעה של רבקה זוהר , ובפועל הופיעו חבורות צעירים ברוב המופע , כאשר רבקה זוהר הופיעה ב- 4 שירים בלבד.
דרשתי החזר כספי על הכרטיסים.
התיאטרון התנער מאחריות בנושא, ולאחר שפניתי למועצה לצרכנות עם כל המסמכים הם המליצו לי לפנות לבית משפט לתביעות קטנות.
שאלתי : לשם מה קיים גוף כזה , ממומן , עם עורכי דין , כאשר בסופו של דבר הציעו לי לבצע מהלך שמראש לא רציתי להגיע אליו .
שלום משה.
תפקידה של המועצה הישראלית לצרכנות הינו לעזור לצרכנים להתמודד עם עוולות שהתבצעו כנגדם. המועצה אינה גוף משפטי ופועלת תוך שימת דגש ציבורי צרכני על העוולות שנגרמות.
המלצתי הינה כי אכן תפנה אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור זכויותיך. צרף את האסמכתאות אשר בידיך המעידות על הופעתה של רבקה זוהר, ופרט כיצד התנהלו הדברים בפועל.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
