שלום רב. היה לי מקרה דומה כמו הבחורה שכתבה בפורום שלכם את ההודעה הבאה: האם אתם יודעים מה נסגר עם המקרה? האם אתם יכולים לתת לי את המייל שלה?
עדכון תעריפים פלאפון ללא עדכון לקוח מאיה 15/8/2011 20:17
שלום רב, אני משתמשת במכשיר פלאפון שקיבלתי במסגרת הסכם בעבודה שלי במשך 6 וחצי שנים או יותר. כאשר הגעתי לתחנת שירות עקב תקלה הציעו לי להחליף מכשיר במסגרת העבודה כי לא החלפתי במועד החלפה. לאחר המתנה של מספר שעות הודיעו לי שאין אפשרות להחליף מכשיר שקיים לי חוב .לפי הפנייתם פניתי לבירור מול מחלקת חובות של פלאפון. נאמר לי שיש על שמי קו משנת 1999 ובמסגרת עליית תעריפים מ01.2011 על פי החוק אני חייבת לחברת פלאפון סכום על החזקת קו. תשלום מ01.2011-07.2011. ביקשתי לבטל את החוב שלדעתי זאת טעות כי בזמנו אני הגעתי לתחנת שירות וביטלתי קו וגם החזרתי מכשיר ומטען . לדברהם זה לא מופיע במערכת של חברת פלאפון ביטול ומבקשים ממני להציג טופם ביטול.מכיוון שביטול נעשה לפני כ-7 שנים או יותר לא מצאתי שום טופס . לא השתמשתי במכשיר זה ולא זכרתי שהיה אצלי פעם. לטענתם שלחו לי דואר על עדכון תעריף שחזר להם . למרות שיש בחברת פלאפון את כל הפרטים אישיים שלי לא פנו אלי ,נאמר לי ששני תיקים שונים לא מבצעים שום פניות. האם אני מחוייבת לשלם תשלום זה? בתודה מראש על עזרה מאיה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר