רכשתי מכשיר סלולרי בחו"ל וכאשר הגעתי לארץ ביצעתי בו ניתוק זיקה (אישור קבלתו לרשת וקבלת זיכוי מלא בגינו) המכשיר הוא מדגם הנמכר ברשת וכלקוח עסקי נאמר לי ע"י הנציג כי אני זכאי לשירות תיקונים חינם, המכשיר נלקח לאיש השירות הטכני למספר דקות והוחזר אליי כאשר הודיע לי הנציג כי הוא נבדק ותקין וזכאי לשירות, בנייר שעבר ביני לבינו עם ההצעה בנוגע לעסקה נכתב הדבר אך בכתב ידי, כיום כאשר המכשיר תקול מסרבת חברת הסלולר לספק לי שירות תיקונים בטענה כי אין כל תיעוד לדבר ומכשיר שאינו נקנה ישירות מהם אינו זכאי לשירות זה.
החוזה עם החברה נחתם לפני שנה ואותו נציג אינו נמצא בחברה עו, האם יש בכך התחייבות שבעל פה מסוג כלשהו מצידם? האם ניתן להוכיח דבר שכזה?
שלום נבות
בהחלט מקומם
לאור הכתוב קיימות לך זכויות בעניין. אציין כי העובדה שקיימת התכתבות בכתב ידך חשובה ומשמעותית ביותר כעדות ואסמכתא בפני בית המשפט אשר תגבה את ההבטחה בעל פה שניתנה לך. משכך המלצתי הינה כי תפנה אל בית המשפט בבקשה להחלת הסכם התיקונים ,צרף כאסמכתא את התכתובת בכתב ידך.
בהצלחה וגמר חתימה טובה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר