ליפני שבועיים נימכרה לי חבילת נופש בטלפון. נשלחה לביתי חבילה שבה לא היה שום מסמך שמתאים לחבילה שנימכרה לי . לאחר שיחה נוספת ובירורים נוספים ביטלתי עסקה.
בשיחה עים נציגה של חברה היתברר לי שחוץ מדמי ביטול אני חייבת לשלם גם50 ש"ח על דמי משלוח. כאשר שאלתי האים מידע זה כתוב במקום כלשהוא נאמר לי שחובתי היה לשאול מה תנאי ביטול בזמן רחישת העסקה ושחברה לא חייבת למסור לי מסמך שבו רשום תנאי זה.
האים תשלום של דמי משלוח חוקי ? מה עלי לעשות עים אני חושבת שכל העסקה זאות היתה מטרת גביעת דמי ביטול?
שלום קטי.
במידה ונשלחה לך חבילה שלא תואמת את שהובטח אזי נראה כי כל העסקה מבוטלת והחברה לא רשאית לגבות כל סכום בעבורה. במידה ואכן נגבה סכום דהיינו לא דמי ביטול ולא דמי משלוח. במידה וסכומים כאלו אכן נגבים על אף ביטול העסקה המלצתי כי תפני אל בית המשפט לתביעות קטנות.
בנוגע לשאלתך, החברה אמורה לסייע בידיעת התקנון ודמי הביטול מכוחו, במקרה שלך החברה לא פעלה כך.
בהצלחה וגמר חתימה טובה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר