שלום
אני לקוח של אורנג' וחוייבתי שלא כדין עבור שירותי תוכן של יוניסל ובחודש האחרון גם בחריגה מחבילת הגלישה.
לאחר פניות רבות לאורנג' וטרטור רב במשך 3 חודשים (בכל חשבונית המשיכו להופיע חיובי יוניסל) ולבסוף הצלחתי לקבל החזר על כלל החיובים כולל הגלישה.
פניתי לחברת אורנג' בבקשה לקבל גם פיצוי כספי עבור עוגמת הנפש ואובדן זמן עבודה. לאחר משא ומתן נאמר לי שהם מציעים החזר של חודש אחד עבור קו אחד בלבד מכיוון שהם מחשבים את הסכומים שזיכו אותי כחלק מהפיצוי.
חשוב לציין שהזיכויים הללו התקבלו לפני שדובר על פיצוי והובטחו פעמים רבות.
אורנג' מסרבת להעביר לי פירוט כולל של הפניות שלי (גם לא מספרי פניה בלבד) של 3 החודשים האחרונים ומוכנים להעביר אך ורק את ה7 ימים האחרונים בטענה שאינם מחוייבים לכך בחוק.
כמו כן, הם אינם מוכנים לפרט לאן היתה הגלישה הסלולרית האמורה ורק מוכנים לספק לוחות זמנים שבהם הם טוענים שהיתה גלישה. מידע זה טרם התקבל בכתב למרות בקשות חוזרות ונשנות.
לאחר בדיקה גיליתי שלא היתה פניה ליוניסל לחסום את השירות עד השיחה עם הנציגה האחרונה (למרות טענות שזה נעשה לפני חודשים וישנן הוכחות). חברת אורנג' טוענת שהם פנו ליוניסל אך לא מוכנים להעביר עותק מהפניה המקורית אלא רק אישור כתוב מהם שהם שלחו פניה.
בנוסף, גיליתי שאורנג' שולחת סמס הודעה על ניצול החבילה (75% ו95%) אך הם עושים זאת באיחור ובמקרה שלי כ13 שעות לאחר הניצול.
אורנג' הטעו אותי לחשוב שנשאר לי עוד יתרה בחבילה ובסוף חייבו אותי עבור חריגה.
העליתי טענות אלו מול אורנג' אך הם אמרו שהם עומדים מאחורי הצהרתם ושהם שלחו את הבקשות וזהו.
מה דרך הפעולה המומלצת במצב כזה?
שלום שחר
בהחלט מקומם.
ככלל, בתי המשפט לא נוהגים לפסוק פיצויים משמעותיים עבור עוגמת נפש וכו' בלבד אלא להוסיפם לפיצויים ישירים שהפסדת בפועל. נראה כי לאור העובדה שגילית שחוייבת על ידי יוניסל לאחר שלא חסמו את הגלישה כמובטח ביכולתך לבחון את הסכומים ששילמת מחדש ולדרוש אותם מהחברה. במידה והחברה אינה מגיבה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט בדרישת להחזר תשלומים שנגבו שלא בצדק וכן עוגמת נפש וטרטורים כאמור.
בהצלחה וגמר חתימה טובה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר