שלום רב, הזמנתי שובר לספא פסיפס. כשהתקשרתי לממשו נאמר לי שיש מקום אך מיד לאחר ציונו של השובר, המקום "נעלם". מכיוון שזה כבר קרה כשניסיתי להזמין בעבר התקשרתי שוב לאחר מספר דקות ואמרתי כי ברצוני להזמין מקום ושוב נאמר שיש מקום. הזדהתי ושאלתי - כיצד יתכן שאותו מקום מופיע ונעלם בהפרש של מספר דקות. בתגובה נענתי כי הספא מקנה רק מספר מקומות מוגבל למימוש השוברים ליום, וכל יתר המקומות מוקצים ללקוחות "רגילים". כמובן שהדבר לא מצוין בשובר. ברצוני לתבוע את הספא כי לדעתי מדובר על שובר שאינו ניתן למימוש, האם כדאי?
שלום רב,
איני סבורה שיש לך עילת תביעה כנגד הספא שכן לא נאמר לך שאין באפשרותך לממש את השובר אלא שבכל יום מוקצים מס' מקומות מצומצם למחזיקי שוברים.
מקומם, מרגיז ונותן תחושה של איפה ואיפה. ממליצה בשלב זה לא להגיש תביעה שכן היא עשויה להתפרש על ידי ביהמ"ש כקטנונית.
ניתן להגיש תלונה כנגדם במועצה הישראלית לצרכנות.
ככל ולא תצליחי לממש את השובר בזמן הקרוב חזרי אלינו ונשקול מחדש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בעלת החנות נעליים"רידר" במרכז ביג נתיבות
ביום ראשון -9.10.11
קניתי לביתי מתנה ליום הולדת זוג נעליים .
לפני ששילמתי שאלתי את המוכרת ,האם תהיה לביתי אפשרות להחליף את הנעל במידה ותרצה ונעניתי בחיוב(היא לא ציינה שביתי תוכל להחליף רק לנעליים מחברת "לידי קונפורט").
ביום ג תאריך 11.10.11 החזרנו את הנעליים כיון שהיו קטנות על ביתי נתנו למוכרת את הקבלה שבמקומה קיבלנו זיכוי- המוכרת אמרה שביתי יכולה לבחור לה נעל אחרת.
בכל הפעמים שדיברנו עם המוכרת לא נאמר דבר לגבי החברה שמייצרת את הנעליים ואני הבנתי שהזיכוי מקנה לי אישור קניה ממגוון הנעליים שבחנות(אם הייתי יודעת שאני מוגבלת לחברת "לידי קונפורקט "בלבד הייתי מבקשת החזר כספי ולא לוקחת זיכוי)וזאת כיון שהמוכרת לא ציינה בפני משהו אחר.
היום יום שלישי25.10.11 באה ביתי לחנות ובחרה זוג נעליים ממגוון הנעליים שבחנות שמחירו 200 ₪. כשהוציאה את הזיכוי ורצתה להשתמש אמרה לה סיוון(המוכרת) שהיא לא יכולה לקנות עם הזיכוי נעל אחרת ממגוון הנעליים בחנות אלא רק נעליים שהן של חברת "לידי קונפורט".
ביתי התקשרה אלי כדי שאדבר עם סיון וקיבלתי ממנה את אותו ההסבר.
בקשתי מסיון לדבר עם הבעלים של חברת ריידר ולבקש שיחזירו את כספי או שיאפשרו לי לבחור נעל אחרת ממגוון הנעליים שבחנות או למצוא דרך לפתרון הבעיה,
אך סיון סרבה למסור לי את פירטי הבעלים
אני פונה לעזרתכם ,כיצד עלי לנהוג
מהם זכויותי
כי כרגע אני מרגישה פגועה וחסרת אונים
אודה לעזרתכם
דפנה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר