שלום וברכה לפני ראש השנה בדקתי חשבוני כרגיל ורואה ש 013 משך 350 ש"ח למרות שמעל שנה אני כבר לא לקוחה שלהם . פניתי אליהם ואמרו לי שמקו 054...... יצא שיחות לחו"ל. שלחו לי את החשבונית ואצלם הקו הייה רשום עלי. התקשרתי לאורנג ואמרו לי שהקו רשום על מישהו אחר ובכלל לא ברשותי. ביקשתי אישור שהקו לא שייך לי לא נתנו לי אבל נתנו כל הקווים שמחוברים אלי.
ב013 ביקשו את האישור הזה שלחתי ואומרים לי שזה לא מספיק חייב שיהיה כתוב ש 054..... לא שייך לי. אורנג לא רוצים את זה כי זה בעיה של פרטיות (?????????????????????????) מיום הראשון שראיתי את זה ביקשתי ביטול של הקו 054. ואני רואה היום בבוקר ששוב משכו מהחשבון. שוב פניתי אליהם ואמרו שזה של חודש שעבר. אני פוחדת לבטל דרך האשרי שלא יוכלו להחזיר את הכסף. מדובר על סכום של סה"כ 400 ש"ח. האם כדאי לתבוע אותם ובאמתמה הזכויות שלי לבקש מחברת תיקשורת. בודה מראש. דניאל
שלום דניאל.
בהחלט מתסכל.
המלצתי הראשונה הינה לא לבטל את הוראת הקבע מאחר ולאחר ביטולה החברה רשאית לתבוע אותך. המלצתי הינה כי תפני במכתב רשום אל פרטנר ודרשי שיפרטו לך על אודות מספר 054, לאחר מכן שלחי פירוט זה אל 013 ודרשי החזר כספי עבור הכספים ששילמת.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר