לעו"ד עידית פוליבודה שלום רב!
אני מאוד מודה לך על תשובתך המהירה ורצון לעזור!
זה באמת מאוד טוב להרגיש שיש למי לפנות במצבים לא פשוטים...
לא ידעתי איך לכתוב תגובה והמשך שאלה באתר זה...לא מצאתי...אז אניכותבת שוב את השאלה שלי ואת תשובתך ( מ- 24.10 ) ורוצה לשאול דברים נוספים בבקשה...
אני כתבתי שאלה ב- 22.10:
אך לא נרשמתי סופי רק בקשתי לשמור לי מקומות עד סוף היום ונתתי כרטיס אשראי לבטחון בלבד!
אמרו לי שלא יחייבו אותי ורק שאודיע מה אני רוצה לעשות.
באותו יום התקשרתי ואמרתי שאין באפשרותי לצאת לטיול ובקשתי לא לשמור יותר מקומות.
כך זה נגמר...אף אחד לא היה עימי בקשר מחודש מאי לא ביקש ממני כלום, ולא שלח לי התראות ובקשות לדמי ביטול ולא קבלתי מחברה שום חומר ולא השתמשתי בשירותיהם.
לפני כמה חודשים נאבד לי כרטיס האשראי שלי וביטלתי אותו.
לפני 3 ימים ( ב- 19.10 ) אני מקבלת מכתב חברת אשראי -אגף בטחון שיש עסקה שניסו להעביר אותה בחודש ספטמבר (!) ע"ס 2300 ש"ח מחברת נסיעות ואם אני לא אתקשר לחברת אשראי תוך 21 יום מתאריך שמופיע במכתב יש לכם זכות לחייב חשבוני!!!
מה ז"א?
אני לא מבינה מה קורה כאן? לא בקשו ממני כסף אף פעם, לא נתנו לי שום התראה! כרטיס הארשאי שלי נתתי לבטחון בלבד!!!
אני חושבת שזה קודם כל לא חוקי גם גם מבחינת כברת אשראי וכמובן גם מבחינת משרד נסעיות!
אני מבינה שמשרד נסיעות יכול לעשות דברים אינן חוקים, אבל...איך חברת ארשאי יכולה כך לאים עלי?
הם כותבים לי על עסקה שניסו לעשות אותה בחודש ספטמבר ( וכרטיס שלי נאבד ובוטל בחודש מאי!!!)
ולא עשיתי שום עסק עם אף אחד!
מה עלי לעשות? לאן לפנות? יש משהו שיכול לעזור לי עם חברת ארשאי???
בתודה מראש!
שבוע טוב!
נטלי
וענית לי ב- 24.10:
ביטול חיוב בכרטיס אשראי שלא כדין עידית פוליבודה, עו"ד 24/10/2011 13:31
ככל ועדין יהיו קשיים חזרי אלינו ונשמח להמשיך ולייעץ.
שאלתי חדשה מהיום 07.11:
אך הסיפור לא נגמר עם משרד נסיעות...הם ממשיכים לרדוףאותי ולדרוש תשלום שאני לא יודעת עבור מה זה ומאיפה לקחו כל הסכומים שדורשים שאשלם...
הם כבר מאיימים עלי להתחיל בהליכים משפטיים...
ולי אין שום דבר ביד...אין לי לא עתקי כרטיסי טיסה, לא שהיה הוזמן משהו עבורי ושום דבר לנסיעה!!! אני לא נסעתי בלי לשלם...אני לא עשיתי איתם שום עסק ( חוץ מלבקש לשמור מקומות במשך חצי יום ולתת להם כרטיס אשראי לבטחון בלבד! )
עכשו הם טוענים שהיה להם זכות לחייב אותי כי נתתי להם פרטי כרטיס האשראי כולל 3 ספרות על גב הכרטיס וזה ..כאילו נתתי אישור לחיוב...
אני שומעת זה בפעם הראשונה...מבקשים 3 ספרות על גב הכרטיס...אני נותנת...בלי לדעת ובלי לחשוב שזה אישור לחיוב...
בקיצור הם דורשים ממני תשלום עבור סידורים שלא עשיתי...שלא ראיתי שום עתק ושום זכר ממשהו שקשור לנסיעה!!!
כמה וכמה פעמים בקשתי לשלוח לי עתקים של כרטיס טיסה, הזמנת מלון, עוד משהו...משהו שנעשה עבורי...משהו שיכול להוכיח שאכן הזמינו ואכן שילמו עבורי מה שדורשים ממני...אין תגובה...או שאומרים שלא חייבים לתת לי שום חומר...
שוב אני חוזרת שכל הסיפור היה בחודש מאי ו"הזכירו לחייב אותי" רק בחודש אוקטובר! איפה היו במשך כמעט חצי שנה ולמה אף פעם לא שלחו לי בקשה והתראה...אף אחד לא עונה לי...
תוכלי לעזור לי בבקשה...מה עלי לעשות אם יפנו לעו"ד או לבית משפט???
בתודה מראש וסליחה שהשאלה כ"כ ארוכה....פשוט צירפתי התכתבות הקודמת כדי להזכיר על מה מדובר...
בתודה שוב מכל הלב!
נטלי
שוב שלום,
ממליצה לפנות בכתב אל סוכנמות הנסיעות לתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את המחדל ועוגמת הנפש שנגרמו לך. להכחיש מכל וכל את דרישתם שאין לה אחיזה במציאות וככל ויש שיתכבדו ויראו לך ראיה.
אם הם יחליטו לפעול כנגדך משפטית זכרי שהנטל מוטל על כתיפיהם להוכיח את תביעתם ומפנייתך ניכר שלא יהיה להם קל לעשות כן.
ממליצה לפנות לקבלת יעוץ משפטי אם אכן תוגד כנגדך חלילה תביעה משפטית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר