שלום שמי שיר וברצוני להתלונן אינטרנט. הזמנתי נעליי נייק במחיר מצחיק של 269 שקלים בשיא הנתלהבות מצדי בלי לחשוב בכלל שאולי מדובר בעקיצה של נוכל חוצפן שגונב כסף מאנשים. אשמח לעזרה מסויימת בתחום.. תביעה קטנה או כל דבר שיעזור לי להחזיר את כספי חזרה.. אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה!
שכחתי לציין מספר עובדות חשובות.. הקנייה נעשתה לפני כמעט חודשיים והייתה אמורה להגיע לאחר 28 יום.. נשלחו הודעות בפייסבוק על התעכבות של החבילות של כל נעלי הנייק שהוזמנו.. הבן אדם לא עונה לטלפונים ויש עליו תלונות גם הדף הפייסבוק שלו. ההזמנה בוצעה בכרטיס אשראי ואני אשמח לעזרה כדי להחזיר את כספי וגם לדרך בה אוכל למנוע שימוש באתר זה ע״י אנשים נוספים
שלום שיר
מתסכל בהחלט
במידה ואכן פנית אליו ללא תגובה נראה בהחלט כי ביכולתך להגיש תביעה קטנה כנגד אותו ספק בגין ביטול הסכם והחזר כספי עקב הפרת הסכם מטעמו אשר באה לדי ביטוי בכך שלא סיפק לך את המוצר כפי שסוכם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מכינה תביעה ייצוגית כנגד האתר אשמח אם ייפנו אליי לקוחות מאוכזבים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר