לקוחות יקרים שלום רב,
כפי שנאמר באימייל ובשיחות הטלפון ללקוחותינו, ישנם מספר מוצרים אשר מתעכבים מעל הזמן שהתחייבנו לספק עקב גורמים שמעל לשליטתנו, לכן הצענו לכלל לקוחותינו את האפשרות לקבל זיכוי כספי \ להמתין ולקבל פיצוי, חשוב להדגיש כי אתרנו איננו אתר בלתי אמין , וכל לקוח אשר מעוניין בכספו חזרה יוכל לקבל מבלי להיתקל בקירות, אנו מתנצלים על העיכוב והעוגמה שנגרמו עקב כך ונשמח לעמוד לשירותכם
א. אנחנו באמת לקוחות יקרים כי עושה רושם שמדובר בהרבה מאוד אנשים שנעקצו במאות שקלים כ״א.
ב. אתם בהחלט עונים על ההגדרה של נוכל-חייבתם את כרטיס האשראי באופן מיידי, לא סיפקתם שום נעליים גם לאחר 40 ימי עסקים, אין לכם כתובת פיזית. רק מספר טלפון שלא משנה כמה פעמים התקשרנו מעולם לא נענינו שם.
ג. למרות דרישות מפורשות, חוזרות ונשנות לבטל את העיסקה, כולל מכתב מעו״ד בחרתם להתעלם ולצפצף עלינו, ״הלקוח היקר״ שלכם.
ד. כפי הנראה, לפי כמות האנשים שלא קיבלו סיורה, אתם הולכים להיגרר פעם אחר פעם לבתי משפט לתביעות קטנות ותינזקו הרבה יותר מסכום העיסקה.
חשוב להדגיש, טמינת הראש בחול ונסיון לטשטש את התגובות שיש נגדכם בכל הפורומים לא יגרמו לאנשים לחזור ולעשות אצלכם עסקאות.גם אם תשבעו ״שאתם אתר אמין״....
בכבוד לא כל כך רב,
נמרוד
שלום,
רכשתי מהאתר 2 מוצרים: מטריה ונעלי ספורט. עד היום לא קיבלתי את 2 המוצרים הללו ובפעמים המעטות שאני מצליחה למצוא מענה אני מקבלת תשובות שמטרתם להוריד אותי מהקו ולא יותר.
בפעם האחרונה דיברתי עם נציגה שלהם והיא אמרה לי שלא יכול להיות שהנעליים לא הגיעו, שלחנו לכם אותם כבר לפני כחודש, והיא נתנה לי איזה מספר של חבילה וביקשה שאני אברר בדואר. אכן ביררתי, אכן קיימת כזו חבילה ולא עלה בדעתי שהחבילה הזו בכלל לא מיועדת לי מפני שיומיים לאחר מכן הבן שלי קיבל שיחת טלפון שמיידעת אותו שיש עיכוב נוסף של שבוע באספקת הנעליים וחלפו מאז שבועיים.
תודה,
אינך מחזיר את הכסף כפי שאתה מתחייב.
הנושא נמצא בטיפול עורך דין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר