אי הגעת טכנאי של חברת הוט לניתוק הכבלים שניקבע בין השעות 17:00 ל19:00 בערב. לא רק שלא הגיע גם לא טרח להודיע לי לאחר היתקשרות שלי עם שרות הלקוחות של הוט נאמר לי שתוך כמה דקות טכנאי יצור איתי קשר אבל לצערי זה קרה רק לאחר 50 דקות. אז היתקשר אליי הטכנאי בשם נאדר ואמר לי שהוא מצטער
אמרתי לא שאני יסגור את הנושא עם שרות הלקוחות. זה היה 08/11/11 יום שלישי. למחרת יום רבעי 09/11/11 בבוקר היתקשרתי שוב לשרות לקוחות סיפרתי להם את הסיפור הנ"ל והנציג אמר לי אוקיי יחזרו אלייך במהלך היום לקבוע מועד חדש לניתוק חכיתי לטלפון מהם ומיכוון שלו היתקשרו אני חזרתי לשרות לקוחות בערב בשעה 18:45 ענתה לי נציגה בשם אינה כמובן שסיפרתי לה את כל הסיפור היא ביקשה ליצור קשר עם אותו טכנאי (נאדר) ובנתיים אני מחכה על הקו. לאחר שתי דקות של המתנה בערך אינה שואלת אותי עם נאדר יוכל להגיע אליי בבוקר 10/11/11 לניתוק אני אמרתי לה שאני לא יכול בבוקר כי אני עובד ולא יכול להפסיד יום עבודה ושנאדר יבוא הערב. אינה אמרה טוב הוא יבוא בין 17:00 ל19:00 בערב אמרתי בסדר אבל אני לא יחכה לא דקה יותר מהשעה 19:00 בערב אמרה לי אינה טוב בסדר ביי אבל אני לא ניתקתי את השיחה והמשכתי להאזין לה כי היא דיברה עם נאדר הטכנאי ואמרה לו נאדר שמעת אותו אתה מוכן ללכת ואז הוא אמר לה כן אני ילך אילו לחרא הזה ואגמור איתו את הסיפור. ואז אני ניכנסתי לשיחה והם היו בהלם שאני שמעתי אותם מדברים . שאלה שלי מה אני עושה במצב כזה כי אני יודע שהשיחות שלהם מוקלטות?
שלום דורון
ראשית, נראה כי הנך זכאי לפיצוי עבור איחור טכנאי לאור חוק הטכנאים. המלצתי הינה כי תפנה אל החברה במכתב, תפרט את השתלשלו תהענינים ודרוש פיצוי בגין איחור טכנאי.
שנית לא הבנתי את שאלתך, האם הינך שואל מה ניתן לעשות במידה והטכנאי הכפיש אותך?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר