ישנו אדם בשם שי פור, המפעיל מס אתרי קופונים.
שי היקר מוכר ומוכר, ולא מספק ללקוחות את הסחורה, וגם אם כבר שולח את הסחורה, היא מגיעה שבורה ומפורקת ממש לא ראויה.
כאשר מנסים לשוחח ולהשיג את האדם, או את צוות השירות לקוחות שלו, נתקלים במחסום רציני. אין טלפונים, וגם אם יש, טוענים בטלפון כי הם רק נותנים תמיכה אך לא יכולים לעזור במקרה הזה (אז היכן התמיכה?), יש רק מיילים שגם שם לא נענים, ואם כן אז נענים בנימת גסות וזילזול.
העוקץ הוא מושלם. למכור בסכומים קטנים שאנשים לא יתאמצו לתבוע בשבילם, ולכן הרווח שלו ממוקסם.
מסתבר, שאני לא הייתי היחידה, ושיש כמוני עוד עשרות, לכן פתחתי קבוצה בפייסבוק על מנת לאגד את הנפגעים ולהלחם בתופעה ובו.
יש ברשותי טלפונים רבים של לקוחות שנפגעו
שי פור מתכנן ככל הנראה לברוח מהארץ, וכבר פרסם את האתר שלו למכירה. אם הוא יברח, כולנו פשוט נפסיד כסף וכל המאמץ ירד לטמיון.
אני וכל חברי הקבוצה רוצים להגיש נגדו תביעה ותלונה במשטרה ולקדם עניינים, אך איננו יודעים איך מתבצע התהליך ואיך בכלל רושמים כתב תביעה.
ברצוני לברר האם ניתן לקבל ייעוץ ללא תמורה והערכת סיכויים מצדך בנושא?
.
שלום לי
בהחלט מקומם.
אכן לאור הכתוב ראוי להגיש תלונה. כמו כן ביכולתכם לפנות למרכזי סיוע משפטיים הפרוסים בארץ המעניקים ייעוץ בחינם או תמורת סכום סמלי וכתובתם מצויה באינטרנט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר