שלום,
בתאריך 1.9.10 התחברתי לבזק בינלאומי לאינטרנט מהיר במהירות של 10 מגה לפי התחייבות לבאנדל איתם מול הוט נאמר לי במעמד השיחה שאני אוכל לגלוש במהירות הזו תוך 48 שעות ועברו להם 48 ושמונה שעות ואני לא הצלחתי לגלוש במהירות שהובטחה לי מפני שהקבצים לא הגיעו לחברת הוט וכך עברו להם 14 ימים במהלך הימים האלה התקשרתי לחברת בזק בינלאומי וביקשתי להתנתק מפני שהם התחיבו לי שתוך48 שעות אני אוכל לגלוש הם לטענתם אמרו שאני לא יכולה להתנתק מהם מפני שהתחייבתי אליהם שלחתי פקסים ומכתבים לקשרי לקוחות ואף אחד מהם לא חזר אלי אם תשובה שלחתי העתקים מהמכתבים לחברת האשראי ולחברת הוט שלא יחיבו אותי בתשלום נוסף כי לא היה לי אינטרנט בקיצור קיבלתי מכתב מעו"ד שמייצג את בזק בינלאומי ובמכתב רשום שאני מחוייבת לשלם 3,330 ש"ח ואם אני לא אשלם הם ישלחו את החוב להוצל"פ .התקשרתי לבזק בינלאומי כדי להבין למה עד עכשו אף אחד לא דיבר איתי ופשוט אמרוי לי לפנות לעו"ד שמטפל בתיק.
שאלתי מה עושה אזרח מין השורה שחברה כזו מתעללת בו ולועגת לו מה כדאי לי לעשות ואיך אני פועלת מולם.
אשמח לקבל תשובה בדחיפות
דבורה
ערב טוב,
מאחר והעניין עבר לטיפולו של עו"ד ממליצה בחום לפנות בהקדם לעו"ד לקבלת ייעוץ וליווי משפטי.
על עו"ד לבחון את טענותיך ולסייע לך שטענותיך ישמעו ויתקבלו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר