שלום, אני לקוחה של אורנג כבר הרבה שנים וזאת פעם ראשונה שאני נתקלת במקרה כזה.
הייתה לי תוכנית של 3500 דק' לאורנג 400 לכל היעדים 800 סמס, בסך של 308 שח קבוע. כאשר בפועל הממוצע שלי זה בערך 1000 דק' לאורנג 100 לכל היעדים ו120 סמס, התקשרתי להחליף תוכנית וקיבלתי תוכנית של 1500 לאורנג 150 סמס 150 לכל היעדים בסך של 169 שח. בספטמבר החשבונית שלי מגיעה והסכום לתשלום עומד על 417 שח כשהתקשרתי לנציג אמרו לי שזה חיוב יחסי בין התוכנית הקודמת לנוכחית כי החלפתי תוכנית באמצע חודש,כמובן שאם תעשו חישוב חצי מ308 וחצי מ169 לא מגיע ל417 אמרו לי שאין מה לעשות עם זה.בחודש אוקטובר מגיע חשבונית על סך 484 שח ואז אני מתקשרת שוב ומה מתגלה שהם שחכו לעדכן בתוכנית את ה1500 דקות לאורנג ואמרו שאני אקבל זיכוי. ב9.11 התקשרתי בכלל בנושא אחר שקשור לזה שהפכתי להיות עוסק מורשה ועל הדרך שאלתי כמה זיכוי אני אמורה לקבל בחשבונית של החודש, הנציגה אמרה לי "על איזה זיכוי את מדברת?!" אחרי כמה צעקות היא אמרה לי שהיא תעדכן את החשבונית.ובאותה שיחה פניתי אליה אם הנושא של להפוך להיות לקוח עסקי בקשתי לשמוע תוכנית לדוגמא פה התחיל הבלאגן. היא העבירה אותי לנציג עסקי והוא העביר אותי בחזרה וכך אלה 10 פעם בסופו של דבר התעצבנתי ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל, העבירו אותי לשימור לקוחות שם אמרו לי שבשביל להתנתק מהחברה צריך לדבר עם מנהל והוא יתקשר אליי עד השעה 18.00 (השיחה התנהלה ב14.00), ב22.00 מתקשר אליי נציג והוא אומר לי שמנהל התקשר אליי ביום חמישי בין 16.00 ל18.00 כמובן אף אחד לא חזר אליי. אני התקשרתי לאורנג ב20.00 והנציג אמר שהוא נורא מצטער וביום שישי יחזור אליי מנהל. אפ אחד לא חזר אליי עד היום, אני התקשרתי לאורנג היום לבד הקלטתי את השיחות שלי איתם כולל הכל גם על הפיצוי וגם על הטרטור וגם על זה שהם מנעו ממני להתנתק מהם מיום רביעי ועד יום שני, היום. המנהלת שדיברה איתי היום הציעה לי תוכנית, השאלה עם אני מסכימה אז אני לא אוכל לתבוע אותם נכון? ועם בכלל יש לי עילה לתביעה? לעזוב את זה סתם ככה לא בא
תודה על העזרה :)
ערב טוב,
ככל והחברה מתחייבת ליתן לך החזר כספי מלא על חיובי הסרק וכן פיצוי משמעותי שמתאים לך ניתן לשקול אפשרות רכישת התוכנית שמוצעת לך כעת.
מציעה לפנות אליהם בכתב ולתאר את מסכת הטרטורים שעברת תוך הדגשת התסכול והעדר אכפתיות מצדם והזלזול הבוטה בזכויותיך.
רק לאחר שליחת המכתב וקבלת תגובתם + התנצלותם + קבלת החזר כספי + פיצוי, תשקלי אם ברצונך להיות נתונה שוב לחסדייהם אם וכאשר התוכנית המוצעת לך היום לא תתממש...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר