שלום (יצא טיפה ארוך תודה ענקית לעונים)
אני עובד הוט לשעבר ובתקופת העסקתי בחברה נהנתי מתעריף עובדי חברה.
כשעזבתי את החברה בחודש מרץ עדיין נשארתי עם חבילת עובדים בדירה יחד עם שותפה שלי.
בחודש יולי עברתי חזרה לבית הורי ושותפה שלי עברה לדירה אחרת, מכוון שלא היה לי צורך במנוי בבית הורי השארתי את המנוי ברשות השותפה שלי.
התקשרתי אל שירות הלקוחות, הזמנתי טכנאי מעברי דירה ווהתקינו את המנוי בדירה החדשה של שותפה שלי (שהייתה אמורה לשלם לי עלות חודשית של המנוי)
לאחר מספר ימים התקשר אלי עובד חברה ודיווח לי שאני לא יוכל להמשיך בתעריף של עובדי חברה- הוא הציע לי לשנות חבילה לעלות כמעט כפולה ואני עניתי בשלילה ובבקשת ניתוק מיידי.
הנציג קבע איתי שעה לניתוק אך בפועל לא ניתקו את המנוי.
בדירה המשיכו שימושים והוט עידכנו את התעריפים לתעריפים חדשים ללא הסכמתי.
כשפניתי לפני כחודש ,לאחר שנודע לי שהכסף עדיין יורד לי, הסבירו לי שעדיין יש שימושים במנוי ובקשת הניתוק שלי כבר לא רלוונטי.
אמרו לי שזכותם לעדכן את התעריפים גם ללא ידיעתי ושאין מקום לזיכוי.
כשאמרתי שאני מתכוון לתבוע נאמר לי שבמידה ואתבע הוט תחייב אותי על ההפרשים של התעריפים המלאים החל מחודש מרץ (החודש בו עזבתי את החברה)
כששאלתי אם ינהגו באותו האופן במידה ולא אתבע נאמר לי שלא יחייבו אותי בדבר נוסף.
כמובן שיש לי את שיחת הבירור מוקלטת.
האם יש לי עילה לתביעה?
במידה וכן,כמה עלי לתבוע והיכן?
מהם הדברים אשר אצטרך להציג בבית המשפט?
(העם דורש צדק חברתי!)
שלום דוד
לאור הכתוב נראה כי החברה פעלה שלא באופן תקין. במידה וברצונו של לקוח להתנתק, על החברה לאפשר זאת, בטח ובטח שלא להכיל תכנית חדשה ויקרה יותר.
יחד עם זאת, החברה אכן יכולה לאור הכתוב, לדרוש הפרשים בעבור התקופה בה העברת את המנוי לשותפתך.
עליך לבחון את הכדאיות הכלכלית היחסית בין הפרתה של החברה להפרשים שתחויב בהם בטרם תפנה אל בית המשפט.
אציין כי אמירתה של החברה כי במידה ותמשיך לא תחוייב בהפרשים לקויה ביותר.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר