שלום רב!
האם מסמך דואר אלקטרוני יכול לשמש כראיה בבית משפט?
חברה טוענת ששלחה לי התראה במייל ואני לא קבלתי כלום!
בטלפון לא דברו איתי...
עכשיו בקלי קלות אפשר "לפברק" את המיילים....לשנות תאריך במייל הישן שפעם כתבו לי...( שיש לחברה התכתבות איתי...יש להם "על מה לעבוד"...) אז מה הבעיה לשלוח לי תוכן חדש עם תאריך מפוברק...?
כל זה ניתן לעשות במחשב בקלי קלות...
אז...איך ניתן להוכיח בבית משפט שמייל אמיתי או לא אמית ושלא שינו בו תאריך של משלוח ולא הוסיפו תוכן חדש?
כל מה שכתוב במייל אפשר לשנות...גם בתוכן...למחוק משהו או להוסיף...אז איך ניתן להוכיח שנעשו שינויים וזה לא אמיתי?
בתודה מראש!
שלום מירי
ככלל, מסמך אלקטרוני משמש כאסמכתא בבית המשפט בדומה לכל מסמך אחר. העובדה שניתן לזייפו אמנם נכונה אולם האמור אינו מונע את האפשרות להגישו כראייה והסתמכות לבית המשפט.
אציין כי במידה ואכן לא קיבלת את המייל, את בהחלט יכולה לטעון זאת.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
לעו"ד נבו למפל תודה על התשובה!
החברה טוענת שנשלחו אלי כ- 10 מיילים ולא הגבתי אליהם...שבהם כתבו שאני חייבת להםתשלום...
ואני לא קבלתי שום מייל החל מחודש יוני ( זה היה מייל האחרון שלהם שכתבו בו משהו אחר לגמרי...) ואחרי כמה חודשים שינוי את דעתם ולקחו את כרטיסי האשראי שלי ( שהיה אצלם לבטחון בלבד ) וחייבו אותו ללא הודה וללא התראה...
עכשיו אומרים לי שנשלחו אלי מיילים עם התראות...
איך אני יכולה בכל זאת להוכיח שלא קבלתי כלום...???
אם היתי מקבלת מייל על חיוב היתי שותקת להם? כך גם עניתי אך זה לא עוזר...לא מגיבים על זה וממשיכים לטעון שנשלחו אלי מיילים...ואני לא הגבתי...
מה עלי לעושת אם יגישו תביעה משפטית ( אני ביטלתי חיוב מול חברת האשראי כי זה לא חוקי ) ואיך אני יכולה להוכיח שלא קבלתי כלום...
ואם עכשיו ישלחו לי מיילים עם תאריך ותוכן מפוברקים...איך להוכיח שזה לא אמיתי?
כי אני כל הזמן אומרת להם שלא קבלתי כלום והם טוענים שיש להם את המיילים ששלחו לי...ומבטיחים לשלוח עתקים בהקדם...
וזה בטוח יהיהלא אמיתי...אחרת היו שולחים כבר מזמן ( כי אנו מדברים על זה כחודש ימים...)
בתודה מראש!
מירי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר