האם בגד שנקנה לפני כמה שנים ורק עכשיו לבשתי לראשונה ולאחר מכן כיבסתי במכונה וירד צבע אדום חזק על כל הכביסה, ניתן לתבוע עבור הנזק ? בצד הפנימי של החולצה יש פתקית של רשת הבגדים וגם הוראות כביסה אשר פעלתי לפיהן. רואים שהחולצה חדשה ןהיא לא נראית סמרטוט כפי שנראית חולצה אחרי כמה שנים של כביסות וגם הצבע לא דהוי.
בוקר טוב,
בהנחה שהיצרן/חנות/רשת עוד קיימת ויש לך כתובת להפנות אליה את טענותיך איני רואה שום בעיה בפניה בכתב, תיאור העובדה שרק כעת לבשת אותה לראשונה ואת הנזק שנגרם לך ולדרוש פיצוי.
אם לא יהיה שיתוף פעולה ולא יקחו אחריות על הנזק יש לשקול היטב הגשת תביעה קטנה וזאת לאור העובדה שחלף זמן מאז מועד הרכישה וכן הנטל להוכיח שעמדת בהוראות היצרן לניקוי החולצה ושהנזק אכן קשור לחולצה ולאיכותה ולא למכונת הכביסה.
התחילי בפניה אל החנות/רשת/יצרן/יבואן ותראי לאם העניינים מתגלגלים.
צלמי את הנזק שיהיו לך הוכחות. גשי למכבסה וקבלי חוות דעתם על הנזק והגורם לו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
