לפני כשנתיים שיניתי תכנית בחברת אוראנג במסגרת קניתי מכשיר נוקיה. לטענת הנציגה התכנית יכולה להתקיים אם אקבל במתנה מצלמת וידאו. סירבתי לקבל אותה, לאחר שכנועים רבים והטענה שאחרת לא אוכל לרכוש את המכשיר שרציתי ושהמצלמה לא כרוכה כלל בתשלום הסכמתי. המכשיר התקלקל לאחר שבועיים וסרבו לתקן לי אותו. השתמשתי במכשיר אחר. לפני כ4 חודשים עזבתי את החברה לסלקום. שילמתי את כל יתרת החוב על הטלפון שלא עבד. ועד עכשיו ממשיכים לחייב אותי וטוענים שיש לי חוב על המצלמה ואיזשהו מודם שלא ידוע לי עליו. מה עלי לעשות? בנוסף כשהתנתקתי שאלתי את הנציגה אם יש לי עוד חובות והיא אמרה שלא ובכל זאתממשיכים לגבות ממני כסף כל חודש למרות שאני כבר לא לקוחה.
שלום רב,
פני בכתב אל שירות הלקוחות וןדרשי ראשית לעצור את הגביה שנעשית בניגוד להסכם. דרשי לראות את המקור החוקי לחיובך בגין המצלמה (אני משערת שחתמת על הסכם המאפשר להם לגבות ממך תשלום אם וכאשר תעזבי) ופירוט החיובים. הפני את תשומת ליבם לחיוב עבור מוצרים שאינם רכשת ו/או ידעת עליהם, דרשי זיכוי ופיצוי.
אם לא תצלח פנייתך ממליצה לפנות לקבלת יעוץ משפטי וכן הגשת תלונה כנגד החברה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר