תודה רבה לך עו"ד עידית פוליבודה! באמת...הרגשה נהדרת לקבל תשובתך כ"כ ברורות !
האם זה נכון שמכתב מעו"ד (אם יפנו לעו"ד) זה עדיין לא תביעה לבית משפט? או...אם מגיע מכתב מעו"ד ז"א שכבר מגישים תביעה באופן אוטומטי???
כבר בררתי לגבי סניף שי"ל בנתניה ( תודה לך ! )
האם ניתן לפנות לעו"ד מתנדב בשי"ל כמה פעמים?
ז"א בפעם אחת לקבל יעוץ עכשיו ו...במקרה ויגיע מכתב מעו"ד של חברת נסיעות...לבוא אליו שוב לקבלת עזרה למכתב תשובה?
כמה פעמים עו"ד מתנדב יכול לעזור ללא תשלום?
2) בקשר לתלונה כנגד חברת נסיעות במועצה הישראלית לצרכנות: מה עדיף?
מה את ממלצה? לכתוב להם שאני פונה למועצה עוד לפני שיפנו לעו"ד ( כי קבלתי כמה פעמים כבר איומים שלהם...) או להמתין...או שידעו שאני גם מוכנה לפעול נגדם?
גם יש לציין שנגרמה לי עוגמת הנפש מאוד רבה...אולי כדאי לאיים עליהם גם בחזרה? אגב בנושא התנהגות של חברת האשראי ישראכרט - אני כבר פניתי לבנק ישראל פניות הציבור....כי נראה לי שלא הכל כ"כ תקין כאן...יותר מידי אינפורמציה יש לחברת נסיעות מישראכרט....אפילו כתבו לי שחברת ישראכרט מתקשרת אליהם ביוזמתה ליידע אותם (את חברת נסיעות ) מה אני מכחישה ומה אני אומרת להם...!!!! איפה נשמע דבר כזה שחברת האשראי בקשר עם הספק ולא עם הלקוח?? בנק ישראל ענה לי שבודק את הנושא...
בתודה מראש!
נטלי :-))
שוב שלום,
בעניין שיל, לרוב ככל ויש לך צורך בייעוץ והכוונה מתנדבי שיל שמחים לסייע ולעזור ללא הגבלה. זכרי שהשירות אינו כולל ייצוג ולעתים אף לא ניסוח משפטי, תלוי בסניף ובמתנדב.
לגבי הגשת התלונה למועצה ממליצה לא להמתין ולהגיש כבר כעת התלונה ממילא לוקח זמן לקבל את תגובתם/התייחסותם.
לרוב בטרם הגשת תביעה עו"ד פונה בכתב אל החייב ונותן לו הזדמנות להסדרת העניין מחוץ לכותלי ביהמ"ש במו"מ זה תוכלי להשיב שנגרמה לך עוגמת נפש ואת עומדת על זכותך לקבל פיצוי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עשכיו הכל די ברור לי ואני מודה לך מכל הלב!
אני מקוה שתהיה לך סבלנות אלי גם בהשך...אם יהיו לי שאלות נוספות...
תודה לך שוב!
בברכה!
נטלי :-))
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר