לנכבדי הפורום שלום,
פונה אליכם בבקשה לחוות דעתכם לגבי המצב אליו נקלעתי.
בתאריך 11/2/2009 חתמתי על חוזה התקשורת למתן שירותים סלולרים עם חברת "פלאפון" וזאת במסגרת מבצע "עובדי בזק 2009". עד כאן הכל טוב.
מסתבר כי בחוזה דאז היה מצוין כי תקופת ההתחייבות הינה ל-36 חודשים, לא עבור המכשיר אלא לכל חבילת השירותים.
ידוע לי כי החל מ-1/1/09 תקנות משרד התקשורת קובעות כי אסור לחייב לקוח לחבילת השירותים ל-36 אלא ל-18 חודשים.
טיעון חברת "פלאפון" הוא שמבצעי ועדים הינם מוגדרים כלקוח עסקי והרי שמבחינתם לקוח עסקי מותר לחייב ל-36 חוד'.
ברור לציין כי מעולם לא נאמר לי כי היני לקוח עסקי ואני פועל כלקוח פרטי לכל דבר ועניין מלבד הסיווג הלא ברור הזה בחברת "פלאפון" המשייכת את לקוחתיה שבמבצעי ועדי עובדים כלקוחות עסקיים.
מהם הכלים לרשותי ? האם מישהו נתקל בבעיה דומה ?
האם ניתן להפנות לתקנות הרלוונטיות ? (לא ניחנתי ביכולת חיפוש של מידע באינטרנט...חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי).
תודה רבה וחג שמח.
שלום רב,
האם מצוי בידיך העתק ההתקשרות עם החברה ?
האם בהסכם ההתקשרות שלך הינך מוגדר כלקוח עסקי ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
מצוי בידי עותק התקשורת עם החברה.
בהסכם לא מצוין בשום סעיף על אפיון צידי כלקוח, האם היני עסקי או פרטי.
כמו כן, בידי הקלטת אודיו של נציג שירות של פלאפון מאשר לי כי אכן במחשבי החברה היני מוגדר כלקוח פרטי.
שחר שוב בוקר טוב,
לאור הפסיקה הקיימת בעניין ובהנחה שהינך עושה שימוש במכשיר הטלפון נשוא פנייתך לצרכיך האישיים והפרטיים אזי אינך לקוח עסקי, זאת על אף שההתקשרות הייתה באמצעות גורם עסקי (בזק).
ממליצה לך לפנות אל החברה בכתב להעלות את הטענות שלך ולהתריע בנקיטת הליכים משפטיים ו/או הגשת תלונה למשרד התקשורת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר