לפני כשנה ושלושה חודשים רכשתי שני מכשירי אייפון 4 בחברת פלאפון (אני מנוייה של החברה למעלה מ-17 שנים!)ובאותו מעמד ביקשתי לבטל קו פלאפון נוסף שהיה ברשותי כיוון שקו זה שימש אותי לנסיעות לחו"ל ולאחר רכישת האייפונים כבר לא הזקקתי לו.
הנציג אמר לי שהקו יבוטל.
לא זוכרת שהחתימו אותי על מסמך כלשהו...
לפני מספר שבועות נודע לי שאני משלמת מידי חודש 80 ש"ח עבור אותו קו (נודע לי כיוון שלא קיבלתי דואר תקופה ארוכה מסיבות של שיפוצים).
ביקשתי מנציג החברה שיבדוק ויווכח כי לא בוצעה ולו שיחה אחת מקו זה ואכן הם אמרו שכך הוא אך לצערם אין מסמך שיעיד כי ביקשתי ניתוק ולכן הם אינם יכולים להחזיר לי רטרואקטיבית את הכסף.
היום ניגשתי פיזית לחברה אך גם כאן נתקלתי בתגובות לקוניות ואטומות ואף אחד לא היה מוכן להקשיב ..לעשות משהו או לערב בכיר ממנו..
כמו כן במעמד זה ..היום...ביקשתי לנתק את שרות הפלא-דו לרכב..והנציגה טענה שביטלה ולאחר שביקשתי מסמך כתוב שיעיד על כך..במיוחד לאחר המקרה העגום האחרון..טענה שאין שום אפשרות להוציא משהו כזה כתוב..
אמנם רשמתי לי את מספר האסמכתא...מספר שהיא הכתיבה לי..אך שוב אין בידי שום הוכחה כתובה..
האם זה לא נוגד את החוק..
כיצד האזרח יכול להוכיח את טענותיו..
זו אני הקטנה..מול חברת פלאפון הגדולה..ואני מרגישה כי הונו אותי..
כמו כן אותה נציגה, היום, אמרה כי היא מנתקת מעכשיו את הקו המדובר אך גם כאן סרבה להוציא נייר כתוב...
משהו נראה לי לקוי בהתנהלות הזו..
מה ביכולתי לעשות מלבד מכתב לתלונות הציבור של החברה
כמו כן רציתי לשאול...הבנתי שהיום החוק מאפשר התנתקות מהתחייבות כלשהי לחברה..כאשר שאלתי האם אני יכולה להתנתק נאמר לי שאני נכנסתי להתחייבות בספטמבר 2010 ואילו החורק יצא בפברוא 2011 ולכן אין אני יכולה לעבור לחברה אחרת אלא אם כן אשלם את התשלום המטורף שהם דיברו עליו..קרוב ל8000 ש"ח עבור שני מכשירי האייפון 4!!!
בברכה
אריאלה
שלום אריאלה
אכן מקומם
לאור הכתוב התנהלותה של החברה אכן לקויה
אציין כי עתידה להכנס רפורמה חדשה בתחום הסלולר אשר מחייבת את החברות לספק את תיעוד השיחות וההסכמים בעל פה כפי שקרה לך.
המלצתי הינה כי תפני במכתב רשום אל פניות הציבור של החברה ודרשי לבטל את הסכום לאור הבטחת הנציג. במידה ותגובתה אינה לשביעות רצונך ביכולתך ואם הדבר משתלם לך לפנות אל תביעות קטנות
בנוגע לחוק באשר לקנסות היציאה, אכן הללו ירדו באופן משמעותי אולם להבנתי את המקרה שלך, חוייבת בסכום המכשירים אשר אינם כלולים לעת עתה ברפורמה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר