שלום ,
במשך 3 שנים אני מנהל מאבק טלפוני מול חברת הסלולר שלי, כמעט בכל חודש אני מגלה שהסכום שאני משלם הוא לא הסכום שסוכם מול החברה .
אני מתקשר כמעט מדי חודש וכל פעם מקבל אותן תשובות , שהם רואים שיש בעיה והם מכניסים זיכוי לחשבונית הבאה . בפועל הזיכוי נכנס רק מס' פעמים ועדיין ישנם חיובים שאני משלם ולא אמור לשלם , בשלושת החודשים האחרונים אני מחויב שוב עבור משהו שאיני אמור לשלם וכל פעם שאני מתקשר הנציג אומר לי שהוא רואה שבאמת מגיע לי זיכוי ואין לו משג מדוע לא הוכנס הזיכוי לחשבונית ושמיד הוא מטפל בזה . בפועל עד היום לא ראיתי זיכוי אחד אפילו ועדיין אני מחויב עבור דברים שאני לא אמור לשלם עבורם .ֿ
ֿ
שאלתי היא כזו :
א.האם אני יכול להגיש תביעה נגד חברת הסלולר על עוגמת נפש וחיובים שלא בצדק
ב.במידה וכן מה הסכום הריאלי שאני אמור לדרוש
ג.האם אני צריך להיעזר בעורך דין ? או שבבית משפט לתביעות קטנות ללא עורך דין.
תודה מראש לעוזרים ,
אלעד .
שלום אלעד
בהחלט מקומם ומתסכל
לאור הכתוב אכן קיימות לך זכויות בעניין. הן לאור העובדה שהחברה חייבת לך סכומים, הן לאור עוגמת הנפש ואבדן ימי עבודה והן לאור העבודה שככלל, יתכן והחברה כלל לא עומדת בהסכם בינכם מאחר והיא אינה מספקת שירות ראוי.
המלצתי הינה כי תפנה אל בית המשפט לתביעות קטנות אשר סכום המקסימלי להגשת תביעות לאורו הינו 31,900 ש"ח . תגבה את טענותיך באסמכתאות.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר