המשך תשובה עידית פוליבודה, עו"ד 21/11/2011 14:45
שוב שלום,
לגבי הגשת התלונה למועצה ממליצה לא להמתין ולהגיש כבר כעת התלונה ממילא לוקח זמן לקבל את תגובתם/התייחסותם. לרוב בטרם הגשת תביעה עו"ד פונה בכתב אל החייב ונותן לו הזדמנות להסדרת העניין מחוץ לכותלי ביהמ"ש במו"מ זה תוכלי להשיב שנגרמה לך עוגמת נפש ואת עומדת על זכותך לקבל פיצוי. בהצלחה !
עו"ד עישית פוליבודה שלום רב!
אפשר לשאול שאלה נוספת לגבי עוגמת נפש?
אני רוצה להגיד שבאמת נגרמה לי עוגמת הנפשרבה מאוד...אפילו עלה לי לחץ דם מכל הספור עם משרד הנסיעות....כל הזמן עצבים...
במקרה ואקבל מכתב מעו"ד ואני חושבת באמת לעמוד על זכותי לקבל פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה...איך ניתן לדרוש זה? מספיק שאכתוב זה במכתב חוזר או זה יכול להיות רק דרך בית משפט?
ז"א שאם ארצה לקלב פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לי ( פשוט התחלתי להרגיש לא טוב...באמת כך....) - איך זה נעשה? רק בתביעה משפטית?
אני עוד לא יודעת אם בכלל אעשה כל זה...אם משרד הנסיעות יעזבו אותי בשלום אז...לא אכנס איתם לעימות נוסף, אך...במקרה וכן...אז אני חושבת שבאמת אדרוש פיצוי...
אבל...אם פיצוי על עוגמת נפש רק בתביעה משפטית...אז אולי לא כדאי...
בתודה מראש!
נטלי :-)))
הי נטלי,
פיצוי בגין עוגמת נפש ניתן לדרוש במסגרת מו"מ אך לא תמיד הצד השני מוכן לתת פיצוי בגין רכיב זה ולעתים אם לא מושגת פשרה והסכמה מחוץ לביהמ"ש רכיב של פיצוי בגין עוגמת נפש מהווה עילת תביעה שיש להוכיח אותה ולדרוש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר