שלום רב,
לפני כ8 חודשים ביקשתי להתנתק מאחת מספקיות האינטרנט כיוון שסיימתי את התחייבותי לחברה (בדיוק כעבור שנה), וזאת בעקבות מעבר דירה. צלצלתי כמה ימים לפני תום השנה לבקש להתנתק, צינו בפני שעלי לעשות זאת בדיוק באותו יום שההתחייבות מסתיימת, וכך עשיתי.
לדעבוני אני מגלה שהם ממשיכים לגבות ממני תשלום על המנוי. כאשר צלצלתי לשירות הלקוחות צינו שאינם יכולים לזכות את חשבוני (הם מוכנים רק על חודש אחד). כאשר הצגתי בפניהם מס' אישור (אמרתי להם שאולי זה המספר שקיבלתי מהם או מהוט- שגם מהם הייתי צריכה להתנתק) נציגת השירות הבכירה אמרה שמחמת הספק הם יהיו מוכנים לבוא לקראתי ב4 חודשים. יש לציין שלפני נתינת מס' האישור היא היתה איתנה בעמדה שאני אקבל החזר אך ורק לחודש אחד.
לשאלתי, מה עלי לעשות? האם עלי לקבל את כספי על ארבעת החודשים (יותר טוב מכלום), או שעלי להגיע עמם לבתי משפט?? אשמח לקבל את דעתך המלומדת. תודה מראש
גלי
גלי לילה טוב,
מציעה להעלות על הכתב את השתלשלות העניינים, לדרוש את מלוא התמורה הכספית שנגבתה מימך.
את הזיכוי שמציעים לך כעת תסכימי לקבל מבלי לחתום על ויתור טענות כלפיהם.
את הסכום הנותר שנגבה ממך הנך יכולה לתבוע בצירוף הוצאות נוספות שנגרמו לך (ככל שנגרמו) בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עידית שלום,
ברצוני להבין האם עלי לשלוח להם בכתב את השתלשלות העניינים עם דרישה לקבלת התמורה הכספית? או לעשות זאת טלפונית ואז לפעול במישור המשפטי??
מומלץ להעלות את השתלשלות העניינים והדרישה הכספית על הכתב כאמסכתא לפנייה מסודרת על אף שגם פניה טלפונית היא בסדר.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר