לפני כשנה קניתי מחשב נייד של חברת hp ורכשתי הרחבת אחריות ל3 שנים. המחשב התקלקל לפני כחודש, נלקח ממני למשך שבועיים, והוחזר לי לא תקין. פניתי שוב לחברת hp, שתיאמו מולי איסוף נוסף של המחשב, לאתמול, אך לא הגיע אף אחד לקחת את המחשב, ולא יצרו איתי שום קשר לגבי דחיית האיסוף.
המחשב משמש אותי בתור סטודנט למדעי המחשב בטכניון, ודבר זה פגע קשות ביכולתי ללמוד ולהגיש שיעורי בית.
מה אוכל לעשות?
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל החנות ונותן השירות ולדרוש את החלפת המוצר לאלתר להדגיש את הפגיעה בך ועוגמת הנפש ואובדן ההנאה שנגרמים לך.
אם דרישתך לא תענה יש לשקול פניה אל המועצה הישראלית לצרכנות ולביהמ"ש לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פניתי היום בבוקר בפקס אל חברת hp, ובו פירטתי את דרישתי למוצר חדש ופיצוי.
נעניתי בשלילה! הדבר שהם כן היו מוכנים זה לשלוח שליח שיאסוף את המחשב לתיקון חוזר. כמובן שאין לי ברירה אחרת, שלחתי אותו עם השליח היום אחר הצהריים, וכל זאת למורת רוחי, שכן התיקון כפי שהוכח אינו מקצועי, משך זמן התיקון ארוך מאוד, והנזק שנגרם לי בזמן זה עצום. המחשב הוא כלי העבודה הראשי שלי, אני סטודנט למדעי המחשב וכיוצא מזה רב שעות היום אני עם המחשב.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר