שלום וערב טוב,
יש לי שני שאלות ברשותכם,
1.רציתי לשאול האם תביעה מול חברת סלקום יכולה לנצח?
החברה עשתה טעות וחיבו את כרטיס האשראי שלי על החשבון של אמא שלי ושלי. ביקשתי החזר כספי אך החברה אמרה שניתן רק "להתקזז" מול החשבון של האמא ולא ניתן להחזיר לי את כספי. סכום החיוב הוא 486.3 ש"ח. האם יש פה עילה לתביעה?
2. לפני שנתיים לערך התחלתי טיפול בספא, הטיפול עלה לי לערך 7,000 ש"ח. לאחר 2 טיפולים ראיתי כי אין תוצאות, התקשרתי לחברה וביקשתי מהם לבטל את העיסקה, החברה אמרה כי אין באפשרותי לבטל(לא נחתם שום חוזה איתם) וכי אני יכולה להשתמש במתקני הספא בסכום הנ"ל. לא הסכמתי , ואחרי מס' רב של פעמים כאשר אני מנסה להחזיר את כספי חזרה, החברה מסרה כי פשטה רגל. לא קיבלתי תמורה לכספי. וכשביקשתי החזר, החברה עדיין לא היתה בפשיטת רגל. חשוב לציין כי אין מסמכים המעידים על חוזה עם החברה, מעבר לחיובים בכרטיס האשראי שבוצעו מולם.
האם יש עילה לתביעה במקרה זה?
לילה טוב,
בעניין חברת הסלולר, ניכר שיש לך עילת תביעה כנגדה לנוכח העובדה שחוייבת מעבר לסכומים שהיית חייבת לשלם. עליך לפנות אליה בכתב ולדרוש את כספך חזרה וככל והסירוב ימשך ניתן להגיש תביעה קטנה כנגדה. לא לוותר !
בעניין הספא, ממליצה בחום לפנות לאלתר אל עו"ד לקבלת יעוץ וייצוג משפטי שכן עליך להקדים ולהגיש תביעת חוב בפני מפרק החברה בתוך חצי שנה מיום שניתן צו לפירוקה.
עו"ד טוב יסייע לך להתמודד עם הבעיות הראייתיות שניכר שיש לך (בהעדר הסכם התקשרות והוכחה שלא ניצלת את החבילה).
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר