בחודש יוני שנה שעברה יצרתי קשר עם חברת נטוויז'ן וביקשתי להתנתק מאחר ואני עוברת דירה , נשארו לי חודשיים לסיום העסקה,הנציגה הודיעה לי בטלפון שמאחר
ובמסגרת העסקה השנתית קיבלתי חודשיים חינם כלומר החודשיים שנותרו הם ללא חיוב ןממילה אני לא משלמת עבורם , אז אין למה להתנתק העסקה ממילה מסתיימת .
כך הסתיימה השיחה . עברתי לדירה החדשה שלי לאחר שהות של שלושה חודשים אצל אחותי ., החלטתי להתחבר דרך חברה אחרת , במקביל בדקתי את החשבונות והסתבר לי שנטוויז'ן החלה על דעת עצמה בלי ליידע אותי בלי שיש לי כתובת ,) עסקה חדשה לשנה - בחיוב כפול ממה שנהוג, אני לא אישרתי עסקה בטח לא בסכום זה מה גם שלא גרתי בבית שלי תקופה. הם טענו ששלחו לי חשבוניות עם הודעה שמעולם לא קיבלתי , החיוב נמשך כשישה חודשים, הם מסרבים לזכות אותי , שאלתי האם הם יכולים להמשיך עסקה ללא אישור שלי ועל סמך מה הרי לא הייתה לי כתובת באותה תקופה .
ערב טוב,
המקרה חמור ועליך לפנות בהקדם בכתב אל שירות הלקוחות של החברה לתאר את השתלשלות העניינים כפי שתארת אותם בפנייתך כאן בפורום, הבהירי שמעולם לא אישרת ו/או הסכמת לחדש תוכנית ולפיכך את דורשת את ביטול העסקה , השבת כספך חזרה וכן פיצוי בגין עוגמת נפש.
ככל והם יעמדו בסירובם ממליצה לשקול פניה לערכאה שיפוטית ולהגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
