שלום, עשיתי מנוי לחדר כושר לשנה עם אופציה לבטל אחרי חצי שנה, לפני כ- חודשיים התחלתי ללמוד במוסד אקדמאי ועברתי דירה (עדיין באותו אזור, מ.א שונה)
חיכיתי שתעבור חצי שנה כשבמהלך כל הזמן שעבר לא ביקרתי בחדר כושר אפילו פעם אחת והמשכתי לשלם.
מיום חמישי אני מנסה לדבר עם הבעלים של המקום ולא מצליחה, באתי והשארתי הודעה, נאמר לי שהוא יהיה למחרת, התקשרתי פעמיים ביום שישי נאמר לי שיהיה ביום ראשון, כמובן השארתי עוד 2 הודעות, התקשרתי היום נאמר שהוא בישיבה ושיחזור אלי, מכשזה לא קרה התקשרתי שוב ואז נאמר לי כי הוא יודע, והוא מסר שהוא מטפל בזה בימי רביעי בלבד ןכנראה יטפל בפניה ביום רביעי הקרוב.
האם אני יכולה לבטל את העסקה דרך חברת האשראי ישירות?
ערב טוב,
ממליצה בחום לפנות בכתב אל הנהלת המכון לדרוש את ביטול המנוי מהמועד הראשון בו הגעת ובקשת לבטל ותזהירי שאם לא יבוטל המנוי תפני אל חברת האשראי בבקשה לבטל התשלומים.
מקווה שבכך תסתיים הסאגה המיותרת. לא מומלץ לפנות אל חברת האשראי טרם שליחת המכתב והמתנה מס' ימים לתגובת המכון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר