החבר שילם עבור כרטיס הטיסה על מנת שאביא את הכלב עבורו. האם יוכל על בסיס זה לטעון כי הטיסה לחו"ל היוותה תשלום, ואז מאחר וקיבלתי תשלום עבור עזרתי אני אחראית לטיב הכלב שנרכש ועלי לפצותו?
יש לציין כי מספר אנשים מקצועיים בדקו את הכלב לפני הטיסה והמנשך היה תקני. כשמסרתי את הכלב לחברי הוא הסכים לקבלו ללא תלונות. המנשך השתנה כעבור מספר חודשים. כוונותיי היו טובות, רציתי לעזור לחברי ולמצוא עבורו כלב יפה. אני מצטערת על שכלבו פסול לגידול, אך אינני חושבת שאני צריכה לפצותו, אלא המגדל, שהרי הוא מכר את הכלב, הוא קיבל את התשלום, ולא אני.
שוב שלום,
צר לי שכך הם פני הדברים. נראה שהחבר שכח לומר תודה.
ככל וחלילה יחליט להגיש נגדך תביעה נזיקית עוד ארוכה הדרך עד לזכייה. יהא עליו להוכיח את תביעתו, את הקשר הסיבתי בין הנזק שנגרם לו לבין מעשיך. בכל הכבוד האחריות היא של המגדל ולדעתי לא תעמוד לו טענה כנגדך בבימ"ש.
יחד עם זאת אין להקל ראש וככל ותוגש תביעה ממליצה לפנות לעו"ד העוסק בדיני נזיקין.
ממליצה להפנות את שאלתך גם לפורום נזיקין באתר זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אפרסם הודעה זו בפורום נזיקין כפי שייעצת לי, ואתייחס לעניין במלוא כובד הראש במידה ויגיע אלי מכתב רשמי מהחבר, אוועץ בעו"ד לענייני נזיקין.
אני מודה לך מאד,
יעל.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר