שלום,
הזמנתי מוצר באינטרנט באתר מי קופון -שכללה:
ערכה מושלמת לגלקסי 1.
הערכה כוללת: ערכת אביזרים מושלמת לסמסונג גלקסי S או I9100 החדש הכוללת זרוע ואקום לשמשת הרכב+,נרתיק דמוי עור+ מטען רכב+מטען קיר + סוללה תחליפית חזקה+ פאנל שחור מסיליקון+ 2 עטי סטיילוס למסך המגע+ 3 יח' מגן מסך+כבל USB להעברת מידע וטעינה מהמחשב - ב-129 ש"ח כולל משלוח .
קיבלתי את הכל פרט לפאנל שחור מסיליקו ו2 עטי סטיילוס למסך המגע.הזרוע שקיבלתי היתה פגומה.ושלחתי אליהם את הזרוע כדי לקבל חדש..
ביקשתי שישלחו לי את הפאנל סיליקון שהובטח והעטי הסטיילוס,והם בתגובתם, אמרו שישלחו לי פיצוי על המקרה..שלחו לי 5 פאנלים מפלסטיק שאני לא מעוניינת בהם,ביקשתי שישלחו את מה שהובטח לי,,,אחרי מיילים רבים הם מבקשים שאחזיר את הכל בדרישה מיידית ויוחזר לי כספי.
אני לא מעוניינת בהחזר כספי,אלא בקבלת המוצר כפי שהובטח לי.
הם איימו עליי שיפעלו על פי חוק לשון הרע.
אני רוצה לתבוע אותם האם יש סיכוי שאזכה?אנחנו משפחה חרשת ואנחנו כותבים מיילים איתם.המיילי םשמורים אצלי
מה עליי לעשות??נשארתי בלי זרוע לגלקסי ובלי עטי סטיילוס והפאנל סיליקון.
תודה
שלום נתי
בהחלט מקומם
לאור ובהתאם לכתוב, העובדה שהגעתם לסיכומים עם החברה אשר לא קויימו מטעמה מהווה הפרת הסכם מטעם החברה וביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות בדרישה לקיום ההסכם כפי שסוכם בינכם אשר הופר על ידי החברה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר