שלום
לפני 5 שנים עשיתי מסלול חדש בחברת סלקום,בזמן החתימה הציע לי המשווק לקבל בחינם חבילה של 013 שיחות לחו"ל , חתמתי , לאחר שנה אני מקבל טלפון מחברת נטוויז'ן שאני חייב להם סכום עבור שיחות לח"ול , מיד אמרתי שאין לי שום קרובים בחו"ל ולא קיימתי שום שיחות, הנציגה אמרה לי שהתשלום על חבילת חו"ל שכבר כחודש אחרי שחתמתי הפסיקה להיות בחינם , טוב מיד הבנתי שנפלתי לטעות , שילמתי וביקשתי במפורש לנתק אותי מהחבילה מיידית ! כי אין לי שום רצון ושימוש בשיחות לחו"ל , לאחר שנה וחצי אני רואה שחוייבתי בחשבון הבנק לנטוויז'ן , מיד התקשרתי לברר והנציגה אמרה לי שזה עבור החבילה לחו"ל , בצעקות וקללות אמרתי לה שביטלתי כבר לפני שנה וחצי את החבילה הארורה הזאת אז למה ממשיכים לחייב אותי , שוב פעם מחוסר אונים שילמתי והורתי לה במפורש שאין לי שום שימוש בשיחות לחו"ל ואני דורש לבטל במיידית את החבילה ! , אתמול מתקשרת אלי נציגה של נטוויז'ן ומודיעה לי שיש לי חוב על שיחות שבוצעו ממספרי לחו"ל , מה , איפה , כמה , למה?? בקללות ואיומים גוללתי לה את כל הסיפור מתיחלתו , ולא רק אלא שלפני שנה וחצי את אותו מספר קו העברתי לאחי שעשה העברת קו על שמו , ומאז הוא כבר הספיק לנייד את הקו מסלקום לחברת אורנג' , זאת אומרת שהקו שעליו יש חבילת חו"ל (לטענתם) כבר החליף בעלות וודאי שאחי שקנה ממני את המסלול לא קנה שום חבילה של שיחות לחו"ל , אם כן איך חוייבתי על קו שלא ברשותי , ולא עוד שכבר דרשתי לנתק אותי מהחבילה הארורה מספר פעמים... איני יודע מבחינה משפטית מה עלי לעשות? בפעמים הקודמות שדרשתי ביטול מיידי לא טרחתי לבקש אישור בכתב על הביטול, אז אין לי במה להאחז משפטית, אבל מעבר לכך איך ייתכן לחייב אותי על קו שאינו בבעלותי ??
תודה מראש.
שלום אמנון
בהחלט מקומם ביותר אולם אין צורך לקלל ולאיים.
הצדק כאמור איתך באופן ברור לאור הכתוב, העובדה שלא קיימת אסמכתא בכתב אומנם אינה אופטימלית אולם לאחר התנהלות הדברים נראה כי לא תפגע בטענותיך.
המלצתי הינה כי תפנה אל החברה במכתב דרישה לביטול החיוב ותשלום רטרואקטיבי עבור התשלומים ששילמת שלא בצדק. שלח מכתב זה בדואר רשום!. במידה ותגובתה של החברה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות לבירור טענותיך.
בכל מקרה, המלצתי הינה כי אל תפסיקו את התשלומים חד צדדית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האמת שאני ממש יכולה להבין את אמנון
מנסיון שלי (והוא מר!) אני יכולה להגיד שאיתם קללות זה פשוט להוציא תסכול! זה מעבר לבינתי איך אפשר להתייחס ככה ללקוח, היה לי איתם נסיון דומה והם אומרים שיעשו משהו אבל אינם עושים זאת וזה גם יוצא מהכיס! אני לא מבינה את זה! סליחה אם זה חסר סבלנות אבל זה ממש מרגיש לי כמו בפרסומת של בדד. היחס הזה הוא לא הגיוני
האם במידה והתשובה אינה לרוחי, האם בדרך כלל ייחסו חשיבות ללקוח או לחברה במקרה כזה?
ראינו את פנייתך וחשוב לנו לבחון אותה במהירות.
נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.il
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר