הגשתי תביעה לבית משפט תביעות קטנות נגד שירותי בריאות כללית על צירוף אותי לתוכנית פלטיום בלי ידעתי טענו שעשיתי את זה דרך הטלפון ואין מעולם לא נתתי הסכמה לכל והצירוף נעשה בשנת 2008 עד 2011 בלי שאני מודעת שאני חברה לתוכנית פלטינום לפי כך הגשתי תביעה על עוגמת הנפש והטעיה שנעשתה עבורי .. התביעה הוגשה לבית משפט .. וקבלתי תגובה משירותי בריאות לבית דין לתביעה קטנות אין סמכות ןרוצים להעביר את התיק לבית משט לעבודה לפי סעיף 54 ב לחוק ביטוח בריאות ממלכתי ..
ואני עכש'ו צריכה להגיש תגובה לעניין מה עלי לעשות ? האם יש אפשרות שאני אבקש להשאיר את התיק לבית משפט בתביעות קטנות האם יש סיכוי לכך ?
מה אטען משפטית ?
איזה חוק או סעיף נותן לי הגנה ? אנא אני צריכה את ההעזרה שלכם
תודה
שלום רב,
אין מה להתרגש המשמעות שהתביעה תועבר לערכאה השיפוטית הנכונה והמתאימה ביותר לדון בתביעה כזו.
בתי המשפט בישראל פועלים על פי סמכויות שהקנה להם המחוקק וככל והמחוקק הגדיר שלבימ"ש אחד יש לדון בתביעות מסוג זה אזי תביעה זו צריכה להתברר שם.
הגישי תגובה שאין לך התנגדות להעברת בירור התובענה אולם את מבקשת שזה יעשה ללא צו להוצאות כי לא ידעת את העניין של הסמכות.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר