היי שמי קרן,
אני מקבלת המון הודעות SMS בעלי תוכן שיווקי, העניין הוא שאני מעולם לא נרשמתי לשירות זה או אחר, המקום היחידי אליו נרשמתי זו חברת במרום, שזו חברת הפקות כדי לרשום את הבן שלי שם... חברת במרום וחברת יוניסל עשו שימוש לרעה במ' הטלפון שלי ושולחים לי SMS על אודשנים,שלא ביקשתי בכלל!!!!!! בקיצור אני מקבלת ח-ן ע"ס 100 ש"ח הודעות SMS' במרום מאשימים את יוניסל , ביוניסל מאשימים את במרום... בקיצור אני לא היחידה שנכוותי מהם.אני יודעת על אלפי אנשים שפשוט גונבים מהם כסף. ואני מאוד מאוד רוצה לתבוע אותם ופשוט להחזיר להם באותה המטבע, ואני לא רוצה לעשות את זה לבד!אני מחפשת עוד אנשים שילכו איתי אני רוצה לזעזע אותם, אני לא רוצה שאנשים לא יפלו בפח, ואני פשוט רוצה צדק!!!!!!!!!!!
שלום קרן
אכן לאור הכתוב קיימת לך זכות לעניין דואר זבל הנשלח אליך ללא הסכמתך.
המלצתי הינה כי תפני אל בית המשפט לבירור טענותיך.
לאור הכתוב נראה כי החברה אשר שולחת את ההודעות היא האחראית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אני מצטרפת לקרן, הייתי מתה לתקוע ליוניסל איזה תביעה ייצוגית על הגניבה לאור יום והשימוש לרעה שהם עושים במספרים שלנו!
אני יודעת שכל הפרסומות זבל שיש באינטרנט זה הכל בולשיט ואסור אסור אסור לתת את המספר הנייד, ובכל זאת אני מקבלת מיליון הודעות טקסט על טריוויות והגרלות ופרסומות!!!
החודש (דצמבר) קיבלתי חשבון על 550 שח!!! כאשר התוכנית סטודנטים שלי היא בסך 150 שח. את מבינים את גודל הגניבה???
הייתי באורנג' והנציגה חסמה את ההודעות תוכן ובכל זאת אני מקבלת את ההודעות האלה וחשבונות מנופחים!
אני לא יודעת איך להפטר מהם!!! מישהו (חברה מכלשהי) סוחרת במספרים הניידים של האנשים ויוצרת חוזים פיקטיביים שהם כאילו מסכימים להרשמה ואז משלמים סכומי עתק.
אני חסרת אונים לחלוטין!!! מה עושים עם זה???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר