חברים שלום,
הסיפור שאספר קצת מוזר אבל קיים.
לפני כ-11 שנים סיימתי התקשרות עם חברת אינטרנט מסויימת והוריתי על הינתקות מן החברה. התברר לי לאחרונה כי הם המשיכו לחייב את כרטיס האשראי של אימי במשך כל אותם שנים! על חבילה שאין כלל אופציה למימושה! מיותר לציין שלפני 11 שנים הייתי מאוד צעיר ועל כן פרטי כרטיס החיוב שנמסרו היו של אימי. אימי לא מבינה כלל באינטרנט וחשבה כי אנו משלמים על האינטרנט שלנו לכן לא אמרה לי כלום. המנוי בחברה הינו על שמי.
למיטב הבנתי כל חברה מחוייבת לשלוח חשבונית על שירותים אלא אם הסכמתי מפורשות שלא. מיותר לציין כי לא קיבלתי שום חשבונית מהחברה כבר 11 שנים. החברה טוענת כי נשלחו אלי קבלות ועל כן אני אשם לחלוטין ולא זכאי להחזר.
לסיכום שאלותיי הן:
1. האם ניתן לתבוע אותם בבית משפט?
2. האם ישנו רישום פיזי כלשהוא של דואר ישראל על משלוח דואר רגיל ע"מ שאוכל להוכיח להם כי לא נשלחו הודעות מטעמם והם חייבים להחזיר לי את מלוא הסכום ולא מחווה שירותית מגוכחת?
3. בנוסף לאחרונה גיליתי כי פרטי הועברו בדרך "פלא" לאותה חברה שעוד ברוב חוצפתה העזה להציא עסקאות. טענתם היא שפרטי כלל הלקוחות בכל החברות שהתחייבותם עומדת להסתיים מועברים למסד נתונים מרכזי! כלומר פרטי האישיים חשופים לכל! מה ניתן לעשות בנידון?
ערב טוב,
סיפורך שערורייתי ואני ממליצה בחום לפנות לעו"ד ולהגיש תביעה כנגד החברה. בד בבד לפנות בתלונה אל המועצה הישראלית לצרכנות ואל משרד התקשורת.
שערוריה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר