שלום,
הזמנתי מיטת קומותיים לילדים שחיכיתי לה שלושה חודשים. המיטה סופקה עם חוסרים ופגמים כגון: חסרה קורה שלמה שהיא קורה קושרת שאחראית לייצוב וחוזק המיטה (לכן הילדים עדיין לא ישנים במיטה וישנים על מזרונים). הסולם פגום היות וקצר ואינו נוגע בריצפה, יש כתמים שחורים, המיטה לא במידות שהזמנתי ועוד..
אמרו לי שיבוא מבקר איכות של החברה ויסדרו את כל הבעיות. חיכיתי עשרה ימים ותיאמו לי להיום בין 0900 ל- 1800. התקשרתי בבוקר ווידאתי שמגיעים וענו לי שכן. בפועל לא הגיעו ולא הודיעו ולאיש הקשר שאמור היה להגיע לא היה מושג שצריך להגיע. זו כבר פעם שנייה שמתאמים ולא מגיעים ואני כבר ממש עצבנית עליהם. לא דרשתי כל פיצוי על כל הפגמים הללו אלא רק שיבואו ויתקנו וכבר תהיה לנו מיטה בחדר ושהכל יהיה מסודר. אבל עכשיו אני כן רוצה פיצוי כספי בנוסף לדרישה שלי שכמובן יסדרו את המיטה. האם אני זכאית לדרוש פיצוי כל שהוא?
תודה רבה
שלום לאה
בהחלט מקומם
לאור הכתוב נראה כי ביכולתך לדרוש ביטול עסקה לאור פגמים משמעותיים במוצר שסופק לך ואי עמידת הספק בתיקונם.
המלצתי הינה שתשלחי מכתב תחילה אל החברה ודרשי תיקון ופיצוי עבור הסחורה הפגומה שקיבלת.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה על תשובתך.
בהנחה שמתקנים לי את כל הפגמים. איזה סוג של פיצוי אני יכולה לדרוש - מה מקובל?
תודה
לאה
שלום לאה
ביכולתך לדרוש סכום פיצוי בעבור בעבור הטרטורים ועוגמת הנפדש, וכן לאור העובדה שהמוצר אינו מושלם כפי שנדרש ממוצר חדש. איני יכול לנקוב במחיר, אולם נראה כי באיזור אלפי שקלים בודדים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר